Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
heroes11 FC Unflash
442 Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
0 gemiddelde waardering 21.2
tragic Schieten unsatisfactory
tragic Passen poor
tragic Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Nietupski is nu in balbezit. Krakšķis rent richting de bal. Nietupski onderschept slim de pass. Trąbaczewski rent richting de bal. Trąbaczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Krakšķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trąbaczewski onderschept slim de pass. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trąbaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trąbaczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
heroes11 - FC Unflash 0:1

14e minuut.
Arues bereikt de bal nog maar net als eerste. Trąbaczewski onderschept slim de pass. Krakšķis is nu in balbezit. Trąbaczewski onderschept slim de pass. Trąbaczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Anczok verovert de bal door een tackle van achteren. Nietupski onderschept slim de pass. Nietupski met een sublieme pass. Trąbaczewski is nu in balbezit. Trąbaczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Unglück niet meer kan verder spelen. Lerond komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Płatosz speelt de bal door. Kraiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Bazluk de bal. Malego is nu in balbezit. Malego haalt uit met een fantastische trap. Tryniszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heroes11 67%, FC Unflash 33%.
heroes11 - FC Unflash 0:1

58e minuut.
Lerond trapt de bal weg van het doel. Płatosz is nu in balbezit. Met opzet legt Nyquist zijn tegenspeler op de grond. Nyquist krijgt een gele kaart. Płatosz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Płatosz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Płatosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyquist onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szewczyk. Szewczyk krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Chumilla probeert naar een medespeler te passen. Nyquist heeft problemen om de bal te vangen. Nyquist met een sublieme pass. Malego bereikt de bal nog maar net als eerste. Malego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: heroes11 53%, FC Unflash 47%.
heroes11 - FC Unflash 0:1