Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alahalbar TKS Tomasovia
Normal Tactiek N++
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 49
poor Schieten good
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen solid


4e minuut.
Kuśmierzak is nu in balbezit. Helenek is nu in balbezit. Helenek geeft een lange en hoge pass. Malinovský is nu in balbezit. Malinovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alahalbar - TKS Tomasovia 0:1

6e minuut.
Brenninger onderschept slim de pass. Brenninger passt de bal zonder na te denken. Helenek geeft een hoge lob. Malinovský springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gheţea rent richting de bal. Gheţea probeert naar een medespeler te passen. Leś is nu in balbezit. Malinovský is nu in balbezit. Malinovský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Helenek rent richting de bal. Malitka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Helenek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Helenek met een snel genomen vrije trap. Leś krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Munnicki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karvar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gheţea geeft een lange en hoge pass. Leś maakt een snoekduik en kopt de bal. Danecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Suszczyk rent richting de bal. Paal! Suszczyk geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gheţea onderschept slim de pass. Gheţea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Malinovský de bal. Malinovský haalt uit met een fantastische trap. Potracki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Brenninger kopt de bal weg. Leś heeft problemen om de bal te vangen. Brenninger probeert naar een medespeler te passen. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alahalbar - TKS Tomasovia 0:2

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Danecki met een harde bal richting middenveld. Brenninger kopt de bal weg. Leś bereikt de bal nog maar net als eerste. Leś schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Suszczyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karvar met een snelle inworp. Gheţea rent richting de bal. Gheţea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Brenninger passt de bal met de wreef. Helenek is nu in balbezit. Helenek passt de bal in één keer door. Malinovský is nu in balbezit. Malinovský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Karvar speelt de bal door. Brenninger is nu in balbezit. Brenninger passt de bal in één keer door. Malinovský heeft problemen om de bal te vangen. Malinovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alahalbar - TKS Tomasovia 0:3

36e minuut.
Kuśmierzak speelt de bal door. Karvar is nu in balbezit. Karvar probeert naar een medespeler te passen. Malinovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Karvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvar passt de bal zonder na te denken. Malinovský rent richting de bal. Malinovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alahalbar - TKS Tomasovia 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alahalbar 82%, TKS Tomasovia 18%.
Alahalbar - TKS Tomasovia 0:4

47e minuut.
Furtok geeft de bal voor. Fudali controleert de bal met de borst. Malinovský is nu in balbezit. Malinovský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Karvar kopt de bal weg. Malinovský is nu in balbezit. Kuśmierzak is nu in balbezit. Malinovský verovert de bal door een tackle van achteren. Malinovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alahalbar - TKS Tomasovia 0:5

74e minuut.
Karvar met een snelle inworp. Oskay is nu in balbezit. Karvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvar geeft een hoge lob. Malinovský springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Brenninger met de inworp. Helenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Helenek probeert naar een medespeler te passen. Karvar is nu in balbezit. Karvar geeft een lange en hoge pass. Danecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Fudali geeft de bal voor. Gheţea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żabski. Gheţea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gheţea kan niet meer verder spelen. Wybicki komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Brenninger bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenninger geeft een lange en hoge pass. Daar is Munnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malinovský rent richting de bal. Malinovský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Potracki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malinovský is nu in balbezit. Munnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinovský verovert de bal door een tackle van achteren. Malinovský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alahalbar 77%, TKS Tomasovia 23%.
Alahalbar - TKS Tomasovia 0:5