Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whatever Green heroes11
Normal Tactiek 442
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 0
poor Schieten tragic
weak Passen tragic
weak Verdedigen tragic


6e minuut.
Arues is nu in balbezit. Wessel onderschept slim de pass. Wessel probeert naar een medespeler te passen. Życiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Życiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Anczok verovert de bal door een tackle van achteren. Wessel verovert de bal door een tackle van achteren. Wessel geeft de bal voor. Życiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Życiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - heroes11 1:0

13e minuut.
Krakšķis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czeski met een snelle inworp. Filipowski rent richting de bal. Filipowski geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Arues speelt de bal door. Lászka rent richting de bal. Gugusiewicz onderschept slim de pass. Gugusiewicz geeft een lange en hoge pass. Życiński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Whatever Green - heroes11 2:0

22e minuut.
Czeski is nu in balbezit. Czeski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Połomski de bal onder controle te krijgen. Życiński is nu in balbezit. Życiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Czeski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Słoniak komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gugusiewicz geeft een lange en hoge pass. Filipowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whatever Green 17%, heroes11 83%.
Whatever Green - heroes11 2:0

57e minuut.
Bovaro kopt de bal weg. Życiński rent richting de bal. Krakšķis rent richting de bal. Życiński verovert de bal door een tackle van achteren. Życiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Słoniak geeft de bal voor. Arues is nu in balbezit. Wessel rent richting de bal. Filipowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Arues bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipowski verovert de bal door een tackle van achteren. Filipowski geeft een hoge lob. Życiński is nu in balbezit. Życiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Chumilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słoniak is nu in balbezit. Met opzet legt Chumilla zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chumilla naar de kleedkamers voor een vroege douche. Grążawski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stafowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whatever Green 25%, heroes11 75%.
Whatever Green - heroes11 2:0