Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goplana Żabów FC Unflash
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Bania met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiełbasiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maślona rent richting de bal. Maślona geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Goplana Żabów - FC Unflash 0:1

16e minuut.
Płatosz met een sublieme pass. Trąbaczewski speelt de bal door. Nietupski rent richting de bal. Nietupski draait met de bal, schiet en ... Idziorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goplana Żabów - FC Unflash 0:2

25e minuut.
Nietupski heeft problemen om de bal te vangen. Trąbaczewski is nu in balbezit. Trąbaczewski passt de bal zonder na te denken. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goplana Żabów - FC Unflash 0:3

31e minuut.
Maślona probeert de bal met de borst te controleren. Bania speelt de bal door. Daar is Łuczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędrychowski rent richting de bal. Jędrychowski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bazluk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilimowski met een snelle inworp. Jędrychowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrychowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goplana Żabów 62%, FC Unflash 38%.
Goplana Żabów - FC Unflash 0:3

59e minuut.
Daar is Kwasigroch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwasigroch probeert naar een medespeler te passen. Trąbaczewski probeert naar een medespeler te passen. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kwasigroch is nu in balbezit. Bania bereikt de bal nog maar net als eerste. Bania passt de bal zonder na te denken. Łuczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kiełbasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wilimowski speelt de bal door. Łuczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goplana Żabów - FC Unflash 1:3

87e minuut.
Sołtykowski geeft een lange en hoge pass. Tomasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasik geeft de bal voor. Łuczak is nu in balbezit. Łuczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Trąbaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski is nu in balbezit. Trąbaczewski rent richting de bal. Trąbaczewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Giejsztorewicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goplana Żabów - FC Unflash 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goplana Żabów 56%, FC Unflash 44%.
Goplana Żabów - FC Unflash 1:4