Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Górnik Konin BIE(L)ANY 1981
KSG Tactiek Tomi 4-4-2
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
9 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 31.6
adequate Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Pierson geeft de bal voor. Daar is Phú Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phú Bình geeft de bal voor. Bocão krijgt zijn hoofd ertegen. Domokos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - BIE(L)ANY 1981 1:0

18e minuut.
Chabatarovich met een sublieme pass. Bocão bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão passt de bal in één keer door. Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Arisci kopt de bal weg. Październik controleert de bal met de borst. Forte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Forte moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Forte schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

45e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bocão de bal. Bocão haalt uit met een fantastische trap. Domokos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - BIE(L)ANY 1981 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Konin 34%, BIE(L)ANY 1981 66%.
KS Górnik Konin - BIE(L)ANY 1981 2:0

48e minuut.
Bocão geeft een hoge lob. Czerkawski onderschept slim de pass. Pierson bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pierson neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão is nu in balbezit. Pinto rent richting de bal. Bocão bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gacki komt het veld opgelopen. Bocão met de inworp. Phú Bình rent richting de bal. Phú Bình geeft een lange en hoge pass. Pierson rent richting de bal. Pierson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Konin - BIE(L)ANY 1981 3:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rastafariański komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Żółw geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gacki met een snelle inworp. Pierson rent richting de bal. Pierson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Inworp. Grenda komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Chabatarovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Arisci verovert de bal door een tackle van achteren. Arisci probeert naar een medespeler te passen. Grenda is nu in balbezit. Grenda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Konin 30%, BIE(L)ANY 1981 70%.
KS Górnik Konin - BIE(L)ANY 1981 3:0