Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSC Napoli KS Górnik Konin
Normal Tactiek KSG
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 39.9
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Andruszko is nu in balbezit. Andruszko passt de bal in één keer door. Dragon is nu in balbezit. Pinto onderschept slim de pass. Pinto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Goławski trapt de bal weg. Bocão kopt de bal weg. Pinto is nu in balbezit. Pinto draait met de bal, schiet en ... Bożej probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Koral bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão rent richting de bal. Bocão speelt de bal door. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pierson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierson passt de bal zonder na te denken. Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Dragon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lambaré rent richting de bal. Bożej bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambaré onderschept slim de pass. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Bocão rent richting de bal. Bocão met een sublieme pass. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Goławski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Napoli - KS Górnik Konin 0:1

28e minuut.
Van Der Kooy onderschept slim de pass. Van Der Kooy met een sublieme pass. Bożej bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto onderschept slim de pass. Pinto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lambaré neemt de hoekschop. Klungelig pakt Pinto de bal. Pinto schiet op doel. Goławski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Napoli - KS Górnik Konin 0:2

34e minuut.
Bocão rent richting de bal. Bocão probeert naar een medespeler te passen. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel. Goławski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Napoli - KS Górnik Konin 0:3

36e minuut.
Rychlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão rent richting de bal. Bocão met een sublieme pass. Pinto rent richting de bal. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Phú Bình geeft een hoge lob. Lambaré kopt de bal weg. Klungelig pakt Domaradzki de bal. Pinto is nu in balbezit. Pinto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Napoli - KS Górnik Konin 0:4

40e minuut.
Mandżejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Der Kooy bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Bình met een sublieme pass. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Phú Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Bình passt de bal in één keer door. Bocão met een sublieme pass. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Napoli 80%, KS Górnik Konin 20%.
SSC Napoli - KS Górnik Konin 0:4

47e minuut.
Rychlik met een sublieme pass. Lambaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambaré passt de bal zonder na te denken. Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Napoli - KS Górnik Konin 0:5

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Październik komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drăgănescu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocão passt de bal in één keer door. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Goławski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Bocão rent richting de bal. Pinto rent richting de bal. Bocão speelt de bal door. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Napoli - KS Górnik Konin 0:6

69e minuut.
Pierson verovert de bal door een tackle van achteren. Pierson geeft de bal voor. Dragon controleert de bal met de borst. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Napoli - KS Górnik Konin 0:7

73e minuut.
Październik passt de bal in één keer door. Bocão is nu in balbezit. Bocão passt de bal met de wreef. Pinto is nu in balbezit. Pinto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pierson probeert naar een medespeler te passen. Pinto rent richting de bal. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bożej de bal onder controle te krijgen. Goławski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Napoli - KS Górnik Konin 0:8

76e minuut.
Samson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mandżejewski de bal. Pinto maakt een afschuwelijke overtreding. Pinto krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Inworp. Grenda komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Arisci passt de bal in één keer door. Bocão rent richting de bal. Bocão passt de bal zonder na te denken. Grenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grenda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pierson passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rychlik de bal. Koral is nu in balbezit. Grenda onderschept slim de pass. Grenda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Goławski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Mandżejewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trerecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Napoli 79%, KS Górnik Konin 21%.
SSC Napoli - KS Górnik Konin 0:8