Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Unflash Alahalbar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Potracki geeft een hoge lob. Płatosz is nu in balbezit. Baryła met een sublieme pass. Żabski rent richting de bal. Żabski draait met de bal, schiet en ... Tryniszewski bokst de bal weg.

8e minuut.
Płatosz met een sublieme pass. Trąbaczewski rent richting de bal. Trąbaczewski met een sublieme pass. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mirga geeft een hoge lob. Wigura kopt de bal weg. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Młynek de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Baryła heeft problemen om de bal te vangen. Kraiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żabski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unflash 51%, Alahalbar 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Unflash - Alahalbar 0:0

48e minuut.
Mirga is nu in balbezit. Mirga passt de bal zonder na te denken. Żabski is nu in balbezit. Baryła rent richting de bal. Baryła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Trąbaczewski onderschept slim de pass. Munnicki is nu in balbezit. Munnicki speelt de bal door. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tryniszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Kiełbasiński met een sublieme pass. Kraiński kan de bal niet met de borst controleren. Mirga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mirga is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kraiński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kraiński kan niet meer verder spelen. Szurowski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Maślona rent richting de bal. Maślona geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Płatosz de bal. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unflash - Alahalbar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unflash 51%, Alahalbar 49%.
FC Unflash - Alahalbar 1:0