Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alahalbar FC Unflash
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.5
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Kraiński passt de bal met de wreef. Trąbaczewski rent richting de bal. Suszczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suszczyk krijgt een gele kaart. Trąbaczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trąbaczewski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Alahalbar - FC Unflash 0:1

17e minuut.
Biczak met een sublieme pass. Trąbaczewski rent richting de bal. Trąbaczewski passt de bal met de wreef. Nietupski rent richting de bal. Nietupski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Trąbaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek begaat een overtreding. Trąbaczewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kraiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski schiet op doel. Maślona is nu in balbezit. Maślona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kuśmierzak met een sublieme pass. Kiełbasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbasiński geeft een hoge lob. Nietupski rent richting de bal. Nietupski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potracki met de inworp. Wigura geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Żabski de bal. Żabski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alahalbar - FC Unflash 1:1

41e minuut.
Bosek is nu in balbezit. Maślona verovert de bal door een tackle van achteren. Maślona probeert naar een medespeler te passen. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Wigura passt de bal in één keer door. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraiński onderschept slim de pass. Baryła rent richting de bal. Baryła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alahalbar 53%, FC Unflash 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alahalbar - FC Unflash 1:1

46e minuut.
Żabski onderschept slim de pass. Kraiński is nu in balbezit. Żabski onderschept slim de pass. Żabski schiet op doel. Tryniszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Młynek is nu in balbezit. Płatosz is nu in balbezit. Żabski onderschept slim de pass. Żabski schiet op doel. Tryniszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Suszczyk geeft de bal voor. Baryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Baryła speelt de bal door. Żabski rent richting de bal. Żabski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Danecki met een sublieme pass. Baryła is nu in balbezit. Baryła passt de bal met de wreef. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alahalbar 49%, FC Unflash 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alahalbar - FC Unflash 1:1