Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Górnik Konin TKS Tomasovia
KSG Tactiek N++
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 49.7
adequate Schieten adequate
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


10e minuut.
Arisci met een sublieme pass. Lambaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambaré probeert naar een medespeler te passen. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Brenninger rent richting de bal. Brenninger geeft de bal voor. Nenem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leś rent richting de bal. Leś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Pierson is nu in balbezit. Pierson met een sublieme pass. Furtok rent richting de bal. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto draait met de bal, schiet en ... Fabicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lambaré rent richting de bal. Lambaré draait met de bal, schiet en ... Fabicki bokst de bal weg.

22e minuut.
Pierson probeert naar een medespeler te passen. Freyrsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambaré tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lambaré krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Konin 52%, TKS Tomasovia 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Górnik Konin - TKS Tomasovia 0:0

49e minuut.
Brenninger probeert de bal met de borst te controleren. Arisci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brenninger. Brenninger krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Oskay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karvar rent richting de bal. Karvar geeft de bal voor. Leś heeft problemen om de bal te vangen. Leś draait met de bal, schiet en ... Pesel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Doeltrap. Drăgănescu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Październik komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Brenninger probeert naar een medespeler te passen. Nenem speelt de bal door. Październik rent richting de bal. Pierson rent richting de bal. Pierson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Inworp. Vilar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Konin 45%, TKS Tomasovia 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Górnik Konin - TKS Tomasovia 0:0