Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC nazwa Miami Vice FC
Normal Tactiek slums attack
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


12e minuut.
Daar is Gwalbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nizio rent richting de bal. Nizio passt de bal in één keer door. Pachelski rent richting de bal. Pachelski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytnowicz rent richting de bal. Bytnowicz speelt de bal door. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Nánási met een sublieme pass. Pássaro rent richting de bal. Pássaro passt de bal met de wreef. Nykiś rent richting de bal. Nykiś geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC nazwa 61%, Miami Vice FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC nazwa - Miami Vice FC 0:0

55e minuut.
Babiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiłło geeft een lange en hoge pass. Dobias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franus rent richting de bal. Dobias verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Nánási speelt de bal door. Babiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási probeert naar een medespeler te passen. Nykiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Nykiś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gwalbert geeft een hoge lob. Babiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiłło draait met de bal, schiet en ... Pachelski is nu in balbezit. Pachelski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC nazwa - Miami Vice FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC nazwa 57%, Miami Vice FC 43%.
FC nazwa - Miami Vice FC 1:0