Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kazin Nadciąga Snownado!
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Popowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dorożyński probeert naar een medespeler te passen. Tysiąc heeft problemen om de bal te vangen. Os is nu in balbezit. Os schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Raczyński met een sublieme pass. Domuś is nu in balbezit. Redes rent richting de bal. Malcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Licznierski kopt de bal weg. Cichowlas heeft problemen om de bal te vangen. Os is nu in balbezit. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Os draait met de bal, schiet en ... Tysiąc is nu in balbezit. Tysiąc geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Popowicz neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Os bereikt de bal nog maar net als eerste. Os haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kazin - Nadciąga Snownado! 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kazin 65%, Nadciąga Snownado! 35%.
FC Kazin - Nadciąga Snownado! 0:1

49e minuut.
Dawidziuk rent richting de bal. Malcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidziuk begaat een overtreding. Malcher wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Malcher kan niet meer verder spelen. Haras komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pyrz onderschept slim de pass. Pyrz geeft een hoge lob. Licznierski kan de bal niet met de borst controleren. Haras bereikt de bal nog maar net als eerste. Haras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Os passt de bal zonder na te denken. Dorożyński is nu in balbezit. Dorożyński passt de bal in één keer door. Pyrka heeft problemen om de bal te vangen. Pyrka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kazin 37%, Nadciąga Snownado! 63%.
FC Kazin - Nadciąga Snownado! 0:1