Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tęcza Bełżyce FC Olki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


32e minuut.
Fidler is nu in balbezit. Fidler geeft een lange en hoge pass. Kruczkowski probeert naar een medespeler te passen. Stenka rent richting de bal. Stenka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tuszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Tuszyński speelt de bal door. Łagódka rent richting de bal. Stenka rent richting de bal. Stenka draait met de bal, schiet en ... Błachaniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Bełżyce 58%, FC Olki 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tęcza Bełżyce - FC Olki 0:0

56e minuut.
Sarbiewski geeft de bal voor. Domber bereikt de bal nog maar net als eerste. Domber passt de bal zonder na te denken. Sarbiewski rent richting de bal. Sarbiewski passt de bal zonder na te denken. Siestrzewitowski bokst de bal weg.

57e minuut.
Jobs met een sublieme pass. Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bołdys verovert de bal door een tackle van achteren. Bołdys geeft de bal voor. Marks krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Bełżyce - FC Olki 1:0

60e minuut.
Ćwikliński passt de bal met de wreef. Łacina is nu in balbezit. Łacina passt de bal met de wreef. Marks rent richting de bal. Marks haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Domber met de inworp. Helbik rent richting de bal. Helbik geeft een lange en hoge pass. Stenka rent richting de bal. Stenka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tęcza Bełżyce - FC Olki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Bełżyce 44%, FC Olki 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tęcza Bełżyce - FC Olki 1:1