Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Olki Tęcza Bełżyce
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Buraczek is nu in balbezit. Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Buraczek zijn tegenspeler op de grond. Buraczek krijgt een gele kaart. Warakomski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Warakomski met een snel genomen vrije trap. Marks rent richting de bal. Marks schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Soplica bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka verovert de bal door een tackle van achteren. Łagódka met een sublieme pass. Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Tęcza Bełżyce 1:0

36e minuut.
Marks heeft problemen om de bal te vangen. Sarbiewski rent richting de bal. Marks bereikt de bal nog maar net als eerste. Marks draait met de bal, schiet en ... Węc probeert de bal aan de voet te houden. Siestrzewitowski bokst de bal weg.

42e minuut.
Husejko met een sublieme pass. Sarbiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarbiewski probeert naar een medespeler te passen. Marks is nu in balbezit. Marks draait met de bal, schiet en ... Paal! Siestrzewitowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Warakomski onderschept slim de pass. Warakomski probeert naar een medespeler te passen. Marks bereikt de bal nog maar net als eerste. Marks draait met de bal, schiet en ... Siestrzewitowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Olki - Tęcza Bełżyce 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olki 55%, Tęcza Bełżyce 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Olki - Tęcza Bełżyce 1:1

47e minuut.
Helbik bereikt de bal nog maar net als eerste. Soplica speelt de bal door. Marks is nu in balbezit. Sarbiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarbiewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bołdys geeft een lange en hoge pass. Husejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Husejko speelt de bal door. Marks bereikt de bal nog maar net als eerste. Marks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Tęcza Bełżyce 1:2

53e minuut.
Buraczek geeft de bal voor. Soplica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jobs. Jobs krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Stenka rent richting de bal. Stenka haalt uit met een fantastische trap. Bołdys probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Witek neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Warianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka onderschept slim de pass. Warakomski is nu in balbezit. Łagódka verovert de bal door een tackle van achteren. Łagódka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Helbik is nu in balbezit. Fidler rent richting de bal. Fidler geeft een lange en hoge pass. Marks bereikt de bal nog maar net als eerste. Marks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Husejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Husejko geeft een lange en hoge pass. Kruczkowski controleert de bal met de borst. Marks bereikt de bal nog maar net als eerste. Marks haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Tęcza Bełżyce 1:3

85e minuut.
Marks met een sublieme pass. Łacina is nu in balbezit. Helbik is nu in balbezit. Marks onderschept slim de pass. Marks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olki 67%, Tęcza Bełżyce 33%.
FC Olki - Tęcza Bełżyce 1:3