Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC nazwa Sporting Lions
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.9 gemiddelde waardering 45.6
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Gwalbert geeft een hoge lob. Inworp. Negrete met een snelle inworp. Ochman is nu in balbezit. Ochman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Dahmani verovert de bal door een tackle van achteren. Dahmani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ochman de bal. Ochman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC nazwa - Sporting Lions 0:1

4e minuut.
Gwalbert verovert de bal door een tackle van achteren. Gwalbert passt de bal in één keer door. Dahmani rent richting de bal. Dahmani geeft de bal voor. Bunikowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ochman rent richting de bal. Oprescu rent richting de bal. Oprescu geeft een lange en hoge pass. Ochman probeert de bal aan de voet te houden. Bunikowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Bunikowski is nu in balbezit. Glinka is nu in balbezit. Bunikowski onderschept slim de pass. Bunikowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Nizio geeft een hoge lob. Trung Giang kopt de bal weg. Daar is Dahmani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochman rent richting de bal. Ochman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Oprescu passt de bal met de wreef. Dahmani rent richting de bal. Dahmani geeft de bal voor. Bunikowski heeft problemen om de bal te vangen. Bunikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Oprescu speelt de bal door. Ochman rent richting de bal. Ochman passt de bal zonder na te denken. Bunikowski is nu in balbezit. Bunikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC nazwa - Sporting Lions 0:2

19e minuut.
Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu passt de bal zonder na te denken. Ochman speelt de bal door. Bunikowski rent richting de bal. Bunikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Klungelig pakt Bunikowski de bal. Glinka met een sublieme pass. Bunikowski rent richting de bal. Bunikowski schiet op doel. Popiołek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Dahmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahmani schiet op doel. Popiołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Bunikowski passt de bal in één keer door. Babiłło rent richting de bal. Ochman onderschept slim de pass. Bunikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunikowski schiet op doel. Popiołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC nazwa - Sporting Lions 0:3

24e minuut.
Glinka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negrete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochman rent richting de bal. Ochman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Negrete verovert de bal door een tackle van achteren. Negrete probeert naar een medespeler te passen. Ochman is nu in balbezit. Ochman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC nazwa - Sporting Lions 0:4

28e minuut.
Bunikowski rent richting de bal. Glinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bunikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wszołek heeft problemen om de bal te vangen. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman haalt uit met een fantastische trap. Popiołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Negrete rent richting de bal. Negrete passt de bal zonder na te denken. Bunikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunikowski draait met de bal, schiet en ... Popiołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC nazwa - Sporting Lions 0:5

34e minuut.
Negrete rent richting de bal. Negrete passt de bal in één keer door. Daar is Bunikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochman rent richting de bal. Ochman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Margarin rent richting de bal. Margarin speelt de bal door. Oprescu rent richting de bal. Oprescu geeft de bal voor. Bunikowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC nazwa - Sporting Lions 0:6

38e minuut.
Negrete probeert naar een medespeler te passen. Ochman rent richting de bal. Ochman passt de bal in één keer door. Bunikowski rent richting de bal. Bunikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Babiłło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochman onderschept slim de pass. Ochman probeert naar een medespeler te passen. Bunikowski rent richting de bal. Bunikowski draait met de bal, schiet en ... Popiołek bokst de bal weg.

43e minuut.
Gwalbert rent richting de bal. Oprescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oprescu geeft een lange en hoge pass. Bunikowski is nu in balbezit. Bunikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC nazwa - Sporting Lions 0:7

43e minuut.
Pachelski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hajduczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ochman is nu in balbezit. Ochman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC nazwa 89%, Sporting Lions 11%.
FC nazwa - Sporting Lions 0:7

46e minuut.
Kąkolewski passt de bal zonder na te denken. Margarin is nu in balbezit. Margarin passt de bal met de wreef. Bunikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Negrete is nu in balbezit. Negrete probeert naar een medespeler te passen. Ochman rent richting de bal. Bunikowski rent richting de bal. Bunikowski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Popiołek met een harde bal richting middenveld. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu passt de bal zonder na te denken. Bunikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Oprescu kopt de bal weg. Ochman is nu in balbezit. Wszołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunikowski onderschept slim de pass. Bunikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Rokicki is nu in balbezit. Margarin verovert de bal door een tackle van achteren. Margarin met een sublieme pass. Dahmani is nu in balbezit. Dahmani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bunikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunikowski draait met de bal, schiet en ... Dahmani rent richting de bal. Dahmani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bunikowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Glinka met een harde bal richting middenveld. Margarin kopt de bal weg. Gwalbert heeft problemen om de bal te vangen. Ochman rent richting de bal. Ochman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Oprescu onderschept slim de pass. Oprescu passt de bal in één keer door. Ochman rent richting de bal. Bunikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Duszak geeft een hoge lob. Inworp. Mleczek met de inworp. Daar is Hajduczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Negrete rent richting de bal. Negrete geeft de bal voor. Wszołek heeft problemen om de bal te vangen. Bunikowski rent richting de bal. Bunikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Glinka heeft problemen om de bal te vangen. Glinka geeft de bal voor. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman geeft de bal voor. Popiołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bunikowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC nazwa - Sporting Lions 0:8

64e minuut.
Ochman passt de bal in één keer door. Glinka is nu in balbezit. Bunikowski onderschept slim de pass. Bunikowski draait met de bal, schiet en ... Popiołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ochman is nu in balbezit. Ochman passt de bal met de wreef. Glinka rent richting de bal. Bunikowski onderschept slim de pass. Bunikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC nazwa - Sporting Lions 0:9

71e minuut.
Dahmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizio is nu in balbezit. Dahmani onderschept slim de pass. Dahmani geeft de bal voor. Bunikowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC nazwa - Sporting Lions 0:10

73e minuut.
Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Dahmani is nu in balbezit. Dahmani passt de bal met de wreef. Ochman rent richting de bal. Ochman draait met de bal, schiet en ... Popiołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Negrete zal de hoekschop nemen. Daar is Dahmani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunikowski draait met de bal, schiet en ... Popiołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Dahmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahmani probeert naar een medespeler te passen. Bunikowski is nu in balbezit. Bunikowski schiet op doel. Popiołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Popiołek trapt de bal weg van het doel. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu geeft de bal voor. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman draait met de bal, schiet en ... Popiołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC nazwa - Sporting Lions 0:11

80e minuut.
Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunikowski rent richting de bal. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman heeft problemen om de bal te vangen. Ochman schiet op doel. Popiołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Ochman is nu in balbezit. Ochman passt de bal in één keer door. Bunikowski heeft problemen om de bal te vangen. Bunikowski haalt uit met een fantastische trap. Popiołek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC nazwa - Sporting Lions 0:12

88e minuut.
Margarin speelt de bal door. Rokicki rent richting de bal. Margarin onderschept slim de pass. Bunikowski rent richting de bal. Bunikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC nazwa 77%, Sporting Lions 23%.
FC nazwa - Sporting Lions 0:12