Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Lions FC nazwa
Normal Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman passt de bal zonder na te denken. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Popiołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC nazwa 1:0

5e minuut.
Kąkolewski probeert naar een medespeler te passen. Oprescu is nu in balbezit. Oprescu passt de bal in één keer door. Ochman is nu in balbezit. Ochman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC nazwa 2:0

8e minuut.
Ochman rent richting de bal. Ochman passt de bal in één keer door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC nazwa 3:0

9e minuut.
Ochman rent richting de bal. Ochman passt de bal met de wreef. Negrete rent richting de bal. Negrete geeft een lange en hoge pass. Hernandez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Popiołek trapt de bal weg. Margarin is nu in balbezit. Margarin passt de bal met de wreef. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Negrete rent richting de bal. Negrete passt de bal zonder na te denken. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Popiołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC nazwa 4:0

19e minuut.
Oprescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizio rent richting de bal. Ochman onderschept slim de pass. Ochman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang passt de bal zonder na te denken. Drozdov met een sublieme pass. Klungelig pakt Hernandez de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC nazwa 5:0

24e minuut.
Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu onderschept slim de pass. Oprescu passt de bal zonder na te denken. Drozdov is nu in balbezit. Drozdov geeft een hoge lob. Popiołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Hernandez schiet op doel. Popiołek probeert wanhopig de bal te grijpen. Oprescu heeft problemen om de bal te vangen. Ochman is nu in balbezit. Ochman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Gwalbert is nu in balbezit. Oprescu onderschept slim de pass. Oprescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Popiołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Hernandez passt de bal met de wreef. Negrete is nu in balbezit. Negrete passt de bal zonder na te denken. Ochman is nu in balbezit. Ochman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Drozdov met een sublieme pass. Ochman rent richting de bal. Ochman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hernandez de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Nizio geeft een hoge lob. Margarin rent richting de bal. Margarin passt de bal zonder na te denken. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Popiołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Oprescu speelt de bal door. Klungelig pakt Hernandez de bal. Glinka rent richting de bal. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Hernandez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rokicki kopt de bal weg. Ochman probeert de bal aan de voet te houden. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Margarin speelt de bal door. Negrete is nu in balbezit. Negrete passt de bal in één keer door. Ochman is nu in balbezit. Ochman draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Lions 17%, FC nazwa 83%.
Sporting Lions - FC nazwa 5:0

49e minuut.
Glinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman onderschept slim de pass. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Popiołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC nazwa 6:0

58e minuut.
Negrete verovert de bal door een tackle van achteren. Negrete speelt de bal door. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC nazwa 7:0

63e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Ochman rent richting de bal. Hernandez is nu in balbezit. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Popiołek trapt de bal weg. Margarin rent richting de bal. Margarin speelt de bal door. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Drozdov rent richting de bal. Drozdov speelt de bal door. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC nazwa 8:0

68e minuut.
Negrete passt de bal zonder na te denken. Ochman rent richting de bal. Ochman passt de bal zonder na te denken. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC nazwa 9:0

79e minuut.
Popiołek speelt de bal door. Oprescu rent richting de bal. Oprescu geeft een lange en hoge pass. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Margarin speelt de bal door. Ochman is nu in balbezit. Ochman passt de bal met de wreef. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gwalbert is nu in balbezit. Oprescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Ochman is nu in balbezit. Ochman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Popiołek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC nazwa 10:0

83e minuut.
Ochman verovert de bal door een tackle van achteren. Ochman passt de bal zonder na te denken. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang met een sublieme pass. Drozdov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gwalbert is nu in balbezit. Ochman onderschept slim de pass. Ochman met een sublieme pass. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel. Popiołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Negrete probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ochman de bal. Ochman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC nazwa 11:0

89e minuut.
Drozdov kopt de bal weg. Hernandez rent richting de bal. Hernandez passt de bal zonder na te denken. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC nazwa 12:0

90e minuut.
Klungelig pakt Hernandez de bal. Ochman is nu in balbezit. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC nazwa 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Lions 17%, FC nazwa 83%.
Sporting Lions - FC nazwa 13:0