Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Olki Nadciąga Snownado!
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dawidziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidziuk passt de bal in één keer door. Tuszyński probeert de bal met de borst te controleren. Os bereikt de bal nog maar net als eerste. Os schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Nadciąga Snownado! 0:1

5e minuut.
Licznierski onderschept slim de pass. Licznierski met een sublieme pass. Anasiak geeft een hoge lob. Os rent richting de bal. Os haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Nadciąga Snownado! 0:2

10e minuut.
Tuszyński kopt de bal weg. Dawidziuk is nu in balbezit. Dawidziuk probeert naar een medespeler te passen. Gierejkiewicz rent richting de bal. Gierejkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Licznierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka verovert de bal door een tackle van achteren. Łagódka passt de bal in één keer door. Stenka heeft problemen om de bal te vangen. Stenka haalt uit met een fantastische trap. Pawluk bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Helbik rent richting de bal. Gierejkiewicz onderschept slim de pass. Gierejkiewicz passt de bal in één keer door. Os rent richting de bal. Os draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Grzesiak is nu in balbezit. Gierejkiewicz onderschept slim de pass. Gierejkiewicz passt de bal in één keer door. Os is nu in balbezit. Os schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gierejkiewicz rent richting de bal. Gierejkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Nadciąga Snownado! 0:3

41e minuut.
Gierejkiewicz speelt de bal door. Os is nu in balbezit. Gierejkiewicz is nu in balbezit. Gierejkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Nadciąga Snownado! 0:4

41e minuut.
Łagódka is nu in balbezit. Łagódka passt de bal in één keer door. Węc rent richting de bal. Gierejkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gierejkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olki 63%, Nadciąga Snownado! 37%.
FC Olki - Nadciąga Snownado! 0:4

65e minuut.
Licznierski met een sublieme pass. Belka rent richting de bal. Met opzet legt Os zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Os moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Os schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
Dawidziuk passt de bal zonder na te denken. Licznierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznierski passt de bal met de wreef. Gierejkiewicz rent richting de bal. Gierejkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Hanyż de bal onder controle te krijgen. Łagódka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Licznierski. Licznierski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olki 57%, Nadciąga Snownado! 43%.
FC Olki - Nadciąga Snownado! 0:4