Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 21:15
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0165 [del]
  • Stadion: Koniec
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3002
Nadciąga Snownado! FC Olki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Węc is nu in balbezit. Węc geeft de bal voor. Licznierski met een sublieme pass. Os is nu in balbezit. Os haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kapłan geeft de bal voor. Węc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuszyński rent richting de bal. Gierejkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gierejkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Petrzak probeert naar een medespeler te passen. Gierejkiewicz rent richting de bal. Os bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Witek met een sublieme pass. Stenka rent richting de bal. Dawidziuk is nu in balbezit. Stenka onderschept slim de pass. Stenka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Daar is Tuszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Os bereikt de bal nog maar net als eerste. Helbik bereikt de bal nog maar net als eerste. Os verovert de bal door een tackle van achteren. Os draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Siestrzewitowski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Gierejkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Os is nu in balbezit. Gierejkiewicz rent richting de bal. Gierejkiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kruczkowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nadciąga Snownado! 38%, FC Olki 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nadciąga Snownado! - FC Olki 0:0

52e minuut.
Petrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobs onderschept slim de pass. Jobs met een sublieme pass. Stenka is nu in balbezit. Stenka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tuszyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buraczek komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Domuś raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siestrzewitowski met een harde bal richting middenveld. Daar is Dawidziuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helbik met een sublieme pass. Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadciąga Snownado! - FC Olki 0:1

67e minuut.
Łagódka rent richting de bal. Licznierski is nu in balbezit. Licznierski speelt de bal door. Stenka rent richting de bal. Stenka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadciąga Snownado! - FC Olki 0:2

79e minuut.
Helbik heeft problemen om de bal te vangen. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz passt de bal zonder na te denken. Os rent richting de bal. Os schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Petrzak rent richting de bal. Petrzak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kruczkowski de bal. Os is nu in balbezit. Os schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nadciąga Snownado! 64%, FC Olki 36%.
Nadciąga Snownado! - FC Olki 0:2