Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tęcza Bełżyce FC Kazin
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Łacina passt de bal met de wreef. Marks is nu in balbezit. Sarbiewski rent richting de bal. Sarbiewski draait met de bal, schiet en ... Marks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Bełżyce - FC Kazin 1:0

2e minuut.
Haras probeert naar een medespeler te passen. Pyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marks tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pyrka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

4e minuut.
Haras probeert naar een medespeler te passen. Pyrka rent richting de bal. Fidler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pyrka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dorożyński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hudysz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haras rent richting de bal. Haras geeft een hoge lob. Ćwikliński geeft een lange en hoge pass. Dorożyński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Haras met een sublieme pass. Redes rent richting de bal. Redes passt de bal zonder na te denken. Pyrka rent richting de bal. Pyrka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Raus trapt de bal weg. Klungelig pakt Dorożyński de bal. Fidler probeert naar een medespeler te passen. Marks is nu in balbezit. Marks schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dorożyński rent richting de bal. Soplica verovert de bal door een tackle van achteren. Fidler probeert naar een medespeler te passen. Marks is nu in balbezit. Marks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cichowlas passt de bal met de wreef. Dorożyński is nu in balbezit. Sarbiewski onderschept slim de pass. Marks rent richting de bal. Marks haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Bełżyce 63%, FC Kazin 37%.
Tęcza Bełżyce - FC Kazin 1:0

51e minuut.
Raczyński rent richting de bal. Sarbiewski onderschept slim de pass. Dorożyński maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dorożyński naar de kleedkamers voor een vroege douche. Sarbiewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

54e minuut.
Fidler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler met een sublieme pass. Sarbiewski is nu in balbezit. Sarbiewski draait met de bal, schiet en ... Raus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Bełżyce - FC Kazin 2:0

64e minuut.
Raczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Fidler is nu in balbezit. Haras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haras krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Hudysz is nu in balbezit. Fidler verovert de bal door een tackle van achteren. Fidler probeert naar een medespeler te passen. Sarbiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarbiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Bełżyce - FC Kazin 3:0

84e minuut.
Sarbiewski speelt de bal door. Daar is Łacina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łacina passt de bal in één keer door. Marks is nu in balbezit. Marks draait met de bal, schiet en ... Raus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Bełżyce 39%, FC Kazin 61%.
Tęcza Bełżyce - FC Kazin 3:0