Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Lions Miami Vice FC
Normal Tactiek slums attack
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 20.1
very good Schieten poor
very good Passen poor
good Verdedigen average


4e minuut.
Margarin rent richting de bal. Margarin speelt de bal door. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman draait met de bal, schiet en ... Tolomac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Miami Vice FC 1:0

6e minuut.
Ochman onderschept slim de pass. Ochman met een sublieme pass. Daar is Negrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negrete geeft een hoge lob. Bunikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Tolomac bokst de bal weg. Bunikowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Miami Vice FC 2:0

11e minuut.
Negrete geeft een hoge lob. Dahmani kopt de bal weg. Philips heeft problemen om de bal te vangen. Ochman onderschept slim de pass. Ochman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Miami Vice FC 3:0

15e minuut.
Dahmani is nu in balbezit. Dahmani geeft een hoge lob. Ceunen kopt de bal weg. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nykiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang onderschept slim de pass. Trung Giang geeft de bal voor. Bunikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Miami Vice FC 4:0

29e minuut.
Philips geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dahmani met een snelle inworp. Ochman is nu in balbezit. Ochman geeft een lange en hoge pass. Tolomac bokst de bal weg. Bunikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fuenmayor is nu in balbezit. Bunikowski onderschept slim de pass. Bunikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dahmani rent richting de bal. Dahmani geeft een hoge lob. Negrete rent richting de bal. Negrete geeft een lange en hoge pass. Bunikowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Miami Vice FC 5:0

34e minuut.
Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunikowski onderschept slim de pass. Bunikowski met een sublieme pass. Ochman rent richting de bal. Ochman haalt uit met een fantastische trap. Tolomac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tolomac probeert naar een medespeler te passen. Ochman kopt de bal weg. Bunikowski heeft problemen om de bal te vangen. Bunikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Miami Vice FC 6:0

38e minuut.
Oprescu onderschept slim de pass. Oprescu geeft een hoge lob. Bunikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunikowski haalt uit met een fantastische trap. Tolomac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Miami Vice FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Lions 28%, Miami Vice FC 72%.
Sporting Lions - Miami Vice FC 7:0

61e minuut.
Margarin geeft de bal voor. Bytnowicz is nu in balbezit. Bunikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bunikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Miami Vice FC 8:0

63e minuut.
Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Duszak probeert naar een medespeler te passen. Bunikowski is nu in balbezit. Bunikowski haalt uit met een fantastische trap. Tolomac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Miami Vice FC 9:0

68e minuut.
Margarin kopt de bal weg. Ceunen heeft problemen om de bal te vangen. Bunikowski is nu in balbezit. Daar is Bunikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bunikowski passt de bal zonder na te denken. Dahmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahmani probeert naar een medespeler te passen. Ochman heeft problemen om de bal te vangen. Ochman draait met de bal, schiet en ... Tolomac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bunikowski heeft problemen om de bal te vangen. Bunikowski draait met de bal, schiet en ... Tolomac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Miami Vice FC 10:0

74e minuut.
Oprescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Negrete de bal. Negrete met een sublieme pass. Bunikowski rent richting de bal. Bunikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Miami Vice FC 11:0

76e minuut.
Daar is Ceunen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceunen verovert de bal door een tackle van achteren. Ochman verovert de bal door een tackle van achteren. Ochman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ochman rent richting de bal. Ochman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Miami Vice FC 12:0

78e minuut.
Margarin passt de bal met de wreef. Kąkolewski rent richting de bal. Kąkolewski met een sublieme pass. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman schiet op doel. Tolomac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Margarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarin geeft een hoge lob. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman is nu in balbezit. Ochman schiet op doel. Tolomac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Fuenmayor onderschept slim de pass. Fuenmayor speelt de bal door. Bunikowski rent richting de bal. Bunikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Miami Vice FC 13:0

89e minuut.
Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Dahmani rent richting de bal. Dahmani met een sublieme pass. Bunikowski is nu in balbezit. Bunikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Miami Vice FC 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Lions 27%, Miami Vice FC 73%.
Sporting Lions - Miami Vice FC 14:0