Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC wy1mag1nowani Sporting Lions
352 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 49.2
adequate Schieten solid
average Passen very good
average Verdedigen good


1e minuut.
Drozdov met een snelle inworp. Ochman is nu in balbezit. Sawa maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sawa naar de kleedkamers voor een vroege douche.

2e minuut.
Drozdov passt de bal in één keer door. Vihantola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman verovert de bal door een tackle van achteren. Ochman draait met de bal, schiet en ... Valdivia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC wy1mag1nowani - Sporting Lions 0:1

13e minuut.
Truupõld met een harde bal richting middenveld. Ochman kopt de bal weg. Margarin met een sublieme pass. Negrete rent richting de bal. Negrete geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Vihantola geeft de bal voor. Inworp. Drozdov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochman rent richting de bal. Ochman geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Hernandez maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Bilewicz de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Negrete geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hernandez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Negrete met de inworp. Ochman rent richting de bal. Psikuta rent richting de bal. Ochman verovert de bal door een tackle van achteren. Ochman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Sultani geeft een hoge lob. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman passt de bal met de wreef. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel. Valdivia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Negrete geeft de bal voor. Rajzer is nu in balbezit. Negrete onderschept slim de pass. Negrete geeft een lange en hoge pass. Hernandez maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

38e minuut.
Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś onderschept slim de pass. Struś passt de bal zonder na te denken. Rączka is nu in balbezit. Rączka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC wy1mag1nowani 69%, Sporting Lions 31%.
FC wy1mag1nowani - Sporting Lions 0:1

53e minuut.
Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer passt de bal zonder na te denken. Struś met een sublieme pass. Malouda is nu in balbezit. Malouda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Vihantola geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drozdov met een snelle inworp. Ochman heeft problemen om de bal te vangen. Ochman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Somlyódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozdov onderschept slim de pass. Drozdov geeft een lange en hoge pass. Hernandez krijgt zijn hoofd ertegen. Valdivia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC wy1mag1nowani - Sporting Lions 0:2

73e minuut.
Struś verovert de bal door een tackle van achteren. Struś met een sublieme pass. Malouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Malouda draait met de bal, schiet en ... Truupõld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC wy1mag1nowani - Sporting Lions 1:2

74e minuut.
Ochman speelt de bal door. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC wy1mag1nowani - Sporting Lions 1:3

76e minuut.
Trung Giang geeft een lange en hoge pass. Psikuta kopt de bal weg. Daar is Rączka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Struś rent richting de bal. Struś haalt uit met een fantastische trap. Truupõld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC wy1mag1nowani - Sporting Lions 2:3

83e minuut.
Daar is Somlyódy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprescu onderschept slim de pass. Oprescu met een sublieme pass. Ochman heeft problemen om de bal te vangen. Ochman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Drozdov rent richting de bal. Drozdov met een sublieme pass. Klungelig pakt Hernandez de bal. Ochman is nu in balbezit. Ochman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC wy1mag1nowani 71%, Sporting Lions 29%.
FC wy1mag1nowani - Sporting Lions 2:3