Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 21:07
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0165 [del]
  • Stadion: Koniec
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2998
Nadciąga Snownado! Tęcza Bełżyce
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


28e minuut.
Fidler is nu in balbezit. Fidler geeft een lange en hoge pass. Marks is nu in balbezit. Marks schiet op doel. Na een snelle pass probeert Anasiak de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarbiewski rent richting de bal. Licznierski maakt een afschuwelijke overtreding. Licznierski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Warakomski met een sublieme pass. Daar is Łacina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petrzak. Petrzak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nadciąga Snownado! 62%, Tęcza Bełżyce 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nadciąga Snownado! - Tęcza Bełżyce 0:0

55e minuut.
Bołdys geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanyż met de inworp. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Błachaniec bokst de bal weg. Daar is Bołdys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gierejkiewicz onderschept slim de pass. Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz onderschept slim de pass. Gierejkiewicz schiet op doel. Błachaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadciąga Snownado! - Tęcza Bełżyce 1:0

71e minuut.
Petrzak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Warakomski de bal. Dawidziuk met een sublieme pass. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierejkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Błachaniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Błachaniec probeert naar een medespeler te passen. Sarbiewski kopt de bal weg. Robak heeft problemen om de bal te vangen. Marks is nu in balbezit. Marks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nadciąga Snownado! - Tęcza Bełżyce 1:1

75e minuut.
Domber met een snelle inworp. Sarbiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarbiewski passt de bal in één keer door. Marks heeft problemen om de bal te vangen. Marks draait met de bal, schiet en ... Pawluk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadciąga Snownado! - Tęcza Bełżyce 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nadciąga Snownado! 51%, Tęcza Bełżyce 49%.
Nadciąga Snownado! - Tęcza Bełżyce 1:2