Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Lions FC Kazin
Normal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 17.2
solid Schieten weak
very good Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Ochman is nu in balbezit. Ochman speelt de bal door. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Raus met een harde bal richting middenveld. Ochman kopt de bal weg. Klungelig pakt Tysiąc de bal. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Paal! Raus met een sublieme pass. Dahmani kopt de bal weg. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochman is nu in balbezit. Ochman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cichowlas heeft problemen om de bal te vangen. Negrete is nu in balbezit. Negrete geeft een hoge lob. Hernandez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dahmani geeft de bal voor. Pyrka probeert de bal aan de voet te houden. Hernandez is nu in balbezit. Ochman is nu in balbezit. Ochman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC Kazin 1:0

14e minuut.
Trung Giang verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Giang passt de bal zonder na te denken. Negrete met een sublieme pass. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Pyrka de bal onder controle te krijgen. Dahmani rent richting de bal. Dahmani speelt de bal door. Ochman rent richting de bal. Ochman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pyrka verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Giang verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Giang passt de bal zonder na te denken. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Raus bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drozdov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hernandez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC Kazin 2:0

24e minuut.
Drozdov met een sublieme pass. Ochman rent richting de bal. Ochman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hernandez de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC Kazin 3:0

27e minuut.
Tysiąc rent richting de bal. Tysiąc geeft een hoge lob. Duszak kopt de bal weg. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Raus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Cichowlas rent richting de bal. Negrete onderschept slim de pass. Negrete geeft een lange en hoge pass. Hernandez krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Zwierzak geeft de bal voor. Trung Giang kopt de bal weg. Klungelig pakt Zwierzak de bal. Drozdov geeft de bal voor. Hernandez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ochman rent richting de bal. Ochman passt de bal met de wreef. Pyrz is nu in balbezit. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cichowlas is nu in balbezit. Cichowlas geeft een lange en hoge pass. Trung Giang kopt de bal weg. Drozdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozdov geeft een lange en hoge pass. Raus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Pyrz geeft de bal voor. Inworp. Negrete met de inworp. Ochman heeft problemen om de bal te vangen. Ochman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Margarin verovert de bal door een tackle van achteren. Margarin geeft een lange en hoge pass. Tysiąc rent richting de bal. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez schiet op doel. Raus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dahmani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pyrz de bal. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel. Raus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC Kazin 4:0

45e minuut.
Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman passt de bal in één keer door. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Lions 16%, FC Kazin 84%.
Sporting Lions - FC Kazin 4:0

49e minuut.
Negrete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman geeft de bal voor. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC Kazin 5:0

52e minuut.
Negrete is nu in balbezit. Negrete geeft de bal voor. Ochman kopt de bal weg. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Margarin passt de bal in één keer door. Ochman is nu in balbezit. Ochman passt de bal in één keer door. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Dahmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahmani met een sublieme pass. Drozdov is nu in balbezit. Drozdov met een sublieme pass. Ochman speelt de bal door. Raus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Raczyński is nu in balbezit. Ochman verovert de bal door een tackle van achteren. Cichowlas begaat een overtreding. Cichowlas krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Margarin probeert naar een medespeler te passen. Dahmani met een sublieme pass. Ochman is nu in balbezit. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Raus met een sublieme pass. Margarin kopt de bal weg. Klungelig pakt Tysiąc de bal. Ochman rent richting de bal. Ochman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dahmani rent richting de bal. Dahmani speelt de bal door. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete geeft een hoge lob. Hernandez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC Kazin 6:0

72e minuut.
Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Ochman is nu in balbezit. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hernandez probeert de bal met de borst te controleren. Ochman is nu in balbezit. Hernandez is nu in balbezit. Ochman rent richting de bal. Ochman draait met de bal, schiet en ... Raus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Negrete zal de hoekschop nemen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Raus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Drozdov met een sublieme pass. Daar is Dahmani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahmani probeert naar een medespeler te passen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC Kazin 7:0

79e minuut.
Daar is Malcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochman verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Raus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC Kazin 8:0

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Raus trapt de bal weg van het doel. Margarin kopt de bal weg. Ochman heeft problemen om de bal te vangen. Ochman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC Kazin 9:0

83e minuut.
Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman probeert naar een medespeler te passen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel. Raus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Dahmani passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tysiąc de bal. Raczyński rent richting de bal. Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Raus met een harde bal richting middenveld. Dahmani geeft een hoge lob. Ochman heeft problemen om de bal te vangen. Ochman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Lions 13%, FC Kazin 87%.
Sporting Lions - FC Kazin 9:0