Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Olki Miami Vice FC
Normal Tactiek slums attack
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


33e minuut.
Nánási rent richting de bal. Nánási speelt de bal door. Pássaro speelt de bal door. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pássaro rent richting de bal. Pássaro geeft een lange en hoge pass. Grzesiak kan de bal niet met de borst controleren. Sotero rent richting de bal. Sotero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Siestrzewitowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nykiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Nykiś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Miami Vice FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olki 71%, Miami Vice FC 29%.
FC Olki - Miami Vice FC 0:1

56e minuut.
Fuenmayor onderschept slim de pass. Fuenmayor geeft de bal voor. Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotero draait met de bal, schiet en ... Siestrzewitowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Miami Vice FC 0:2

60e minuut.
Philips rent richting de bal. Łagódka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Philips is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pássaro met een snel genomen vrije trap. Kruczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Miami Vice FC 0:3

64e minuut.
Tuszyński is nu in balbezit. Fuenmayor verovert de bal door een tackle van achteren. Pássaro met een sublieme pass. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Tuszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pássaro is nu in balbezit. Pássaro passt de bal in één keer door. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Miami Vice FC 0:4

80e minuut.
Helbik is nu in balbezit. Helbik speelt de bal door. Franus heeft problemen om de bal te vangen. Jobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytnowicz geeft een hoge lob. Węc kan de bal niet met de borst controleren. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olki 60%, Miami Vice FC 40%.
FC Olki - Miami Vice FC 0:4