Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC wy1mag1nowani FC Olki
352 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 18.3
good Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bilewicz geeft een hoge lob. Belka rent richting de bal. Belka geeft een lange en hoge pass. Malouda is nu in balbezit. Malouda schiet op doel. Siestrzewitowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Jobs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helbik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rączka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rączka krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Gomułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomułka probeert naar een medespeler te passen. Kruczkowski is nu in balbezit. Rączka verovert de bal door een tackle van achteren. Rączka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC wy1mag1nowani - FC Olki 1:0

20e minuut.
Łagódka met een sublieme pass. Klungelig pakt Stenka de bal. Rączka is nu in balbezit. Rączka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Wojnicki met een sublieme pass. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer speelt de bal door. Malouda rent richting de bal. Malouda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rączka rent richting de bal. Helbik is nu in balbezit. Rączka verovert de bal door een tackle van achteren. Rączka schiet op doel. Siestrzewitowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC wy1mag1nowani - FC Olki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC wy1mag1nowani 22%, FC Olki 78%.
FC wy1mag1nowani - FC Olki 2:0

46e minuut.
Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka rent richting de bal. Rączka verovert de bal door een tackle van achteren. Rączka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Rączka speelt de bal door. Trawka rent richting de bal. Trawka geeft een hoge lob. Malouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Malouda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Gomułka rent richting de bal. Wojnicki is nu in balbezit. Wojnicki geeft de bal voor. Trawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Łagódka is nu in balbezit. Gomułka onderschept slim de pass. Tuszyński met een sublieme pass. Malouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Malouda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Trawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trawka passt de bal zonder na te denken. Daar is Belka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Malouda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Wojnicki geeft een lange en hoge pass. Grzesiak kopt de bal weg. Rajzer geeft de bal voor. Malouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Malouda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Zaszalej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stenka rent richting de bal. Zaszalej legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stenka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łagódka neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Goliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Łagódka rent richting de bal. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Goliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC wy1mag1nowani - FC Olki 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC wy1mag1nowani 28%, FC Olki 72%.
FC wy1mag1nowani - FC Olki 2:1