Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Lions Nadciąga Snownado!
Normal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 17.8
solid Schieten weak
very good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ochman rent richting de bal. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman is nu in balbezit. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Nadciąga Snownado! 1:0

2e minuut.
Robak heeft problemen om de bal te vangen. Licznierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznierski passt de bal zonder na te denken. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Nadciąga Snownado! 2:0

5e minuut.
Trung Giang met een sublieme pass. Drozdov rent richting de bal. Drozdov passt de bal met de wreef. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hanyż geeft de bal voor. Negrete is nu in balbezit. Popowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popowicz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Licznierski rent richting de bal. Ochman onderschept slim de pass. Ochman probeert naar een medespeler te passen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Nadciąga Snownado! 3:0

14e minuut.
Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawidziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman verovert de bal door een tackle van achteren. Ochman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Nadciąga Snownado! 4:0

17e minuut.
Robak is nu in balbezit. Robak geeft een hoge lob. Oprescu kopt de bal weg. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez schiet op doel. Pawluk bokst de bal weg.

21e minuut.
Oprescu passt de bal met de wreef. Drozdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozdov speelt de bal door. Daar is Ochman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Oprescu kopt de bal weg. Drozdov met een sublieme pass. Ochman rent richting de bal. Ochman schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Nadciąga Snownado! 5:0

38e minuut.
Klungelig pakt Hernandez de bal. Ochman rent richting de bal. Ochman passt de bal met de wreef. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Nadciąga Snownado! 6:0

40e minuut.
Inworp. Margarin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete geeft een lange en hoge pass. Hernandez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznierski begaat een overtreding. Ochman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Oprescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Trung Giang speelt de bal door. Oprescu probeert de bal aan de voet te houden. Hernandez is nu in balbezit. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Nadciąga Snownado! 7:0

44e minuut.
Petrzak met een sublieme pass. Robak probeert naar een medespeler te passen. Drozdov geeft een hoge lob. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Nadciąga Snownado! 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Lions 14%, Nadciąga Snownado! 86%.
Sporting Lions - Nadciąga Snownado! 8:0

46e minuut.
Hernandez passt de bal met de wreef. Drozdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozdov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ochman de bal. Ochman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Petrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negrete probeert naar een medespeler te passen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Drozdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozdov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pawluk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hernandez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Nadciąga Snownado! 9:0

53e minuut.
Oprescu met een sublieme pass. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang passt de bal met de wreef. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Nadciąga Snownado! 10:0

54e minuut.
Margarin speelt de bal door. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete passt de bal met de wreef. Daar is Ochman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domuś met de inworp. Licznierski is nu in balbezit. Drozdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozdov draait met de bal, schiet en ... Pawluk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hernandez is nu in balbezit. Paal!

59e minuut.
Domuś rent richting de bal. Drozdov verovert de bal door een tackle van achteren. Drozdov probeert naar een medespeler te passen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Negrete passt de bal zonder na te denken. Margarin geeft een lange en hoge pass. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel. Pawluk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Nadciąga Snownado! 11:0

62e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete is nu in balbezit. Negrete geeft een hoge lob. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Paal!

64e minuut.
Margarin rent richting de bal. Margarin speelt de bal door. Negrete speelt de bal door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Oprescu rent richting de bal. Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Drozdov rent richting de bal. Drozdov geeft een hoge lob. Hernandez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kąkolewski heeft problemen om de bal te vangen. Margarin rent richting de bal. Margarin geeft een lange en hoge pass. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ochman rent richting de bal. Ochman passt de bal met de wreef. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Pawluk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Nadciąga Snownado! 12:0

77e minuut.
Oprescu is nu in balbezit. Oprescu passt de bal in één keer door. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Anasiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pawluk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman draait met de bal, schiet en ... Pawluk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Nadciąga Snownado! 13:0

82e minuut.
Petrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Ochman is nu in balbezit. Ochman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Anasiak geeft een lange en hoge pass. Drozdov is nu in balbezit. Drozdov passt de bal in één keer door. Oprescu rent richting de bal. Oprescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Margarin rent richting de bal. Margarin met een sublieme pass. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez schiet op doel. Ochman probeert de bal aan de voet te houden. Pawluk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ochman is nu in balbezit. Ochman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Lions 16%, Nadciąga Snownado! 84%.
Sporting Lions - Nadciąga Snownado! 13:0