Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 21:02
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0165 [del]
  • Stadion: Koniec
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Nadciąga Snownado! Sporting Lions
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 43.8
weak Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Drozdov rent richting de bal. Domuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozdov verovert de bal door een tackle van achteren. Drozdov geeft de bal voor. Klungelig pakt Kapłan de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadciąga Snownado! - Sporting Lions 0:1

6e minuut.
Cihlář geeft een hoge lob. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domuś. Domuś krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Kąkolewski probeert naar een medespeler te passen. Negrete rent richting de bal. Negrete geeft een lange en hoge pass. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Doeltrap. Robak trapt de bal weg. Dahmani kopt de bal weg. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadciąga Snownado! - Sporting Lions 0:2

14e minuut.
Dahmani controleert de bal met de borst. Dahmani probeert naar een medespeler te passen. Negrete is nu in balbezit. Negrete geeft een lange en hoge pass. Hernandez krijgt zijn hoofd ertegen. Pawluk bokst de bal weg.

17e minuut.
Ochman probeert naar een medespeler te passen. Negrete rent richting de bal. Negrete geeft een lange en hoge pass. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadciąga Snownado! - Sporting Lions 0:3

24e minuut.
Negrete passt de bal in één keer door. Ochman rent richting de bal. Hernandez is nu in balbezit. Ochman rent richting de bal. Ochman schiet op doel. Pawluk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Drozdov rent richting de bal. Daar is Drozdov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drozdov geeft een lange en hoge pass. Hernandez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadciąga Snownado! - Sporting Lions 0:4

36e minuut.
Popowicz rent richting de bal. Dahmani speelt de bal door. Kąkolewski speelt de bal door. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadciąga Snownado! - Sporting Lions 0:5

38e minuut.
Licznierski is nu in balbezit. Licznierski passt de bal in één keer door. Robak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pawluk met een harde bal richting middenveld. Cihlář kopt de bal weg. Ochman speelt de bal door. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pawluk met een harde bal richting middenveld. Cihlář kopt de bal weg. Ochman rent richting de bal. Ochman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ochman passt de bal met de wreef. Drozdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozdov passt de bal zonder na te denken. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadciąga Snownado! - Sporting Lions 0:6

44e minuut.
Trung Giang passt de bal zonder na te denken. Kąkolewski rent richting de bal. Kąkolewski met een sublieme pass. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nadciąga Snownado! 79%, Sporting Lions 21%.
Nadciąga Snownado! - Sporting Lions 0:6

47e minuut.
Ochman speelt de bal door. Negrete rent richting de bal. Negrete speelt de bal door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Pawluk bokst de bal weg.

56e minuut.
Licznierski rent richting de bal. Cihlář verovert de bal door een tackle van achteren. Cihlář passt de bal in één keer door. Ochman is nu in balbezit. Ochman schiet op doel. Pawluk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadciąga Snownado! - Sporting Lions 0:7

57e minuut.
Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete met een sublieme pass. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel. Pawluk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadciąga Snownado! - Sporting Lions 0:8

59e minuut.
Negrete is nu in balbezit. Negrete passt de bal zonder na te denken. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel. Kapłan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Kapłan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Licznierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadciąga Snownado! - Sporting Lions 0:9

64e minuut.
Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang geeft een lange en hoge pass. Hernandez kan de bal niet met de borst controleren. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman schiet op doel. Pawluk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Teska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Giang met een sublieme pass. Ochman is nu in balbezit. Ochman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dawidziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman verovert de bal door een tackle van achteren. Ochman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hernandez de bal. Hernandez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Negrete passt de bal in één keer door. Ochman rent richting de bal. Ochman passt de bal met de wreef. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadciąga Snownado! - Sporting Lions 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nadciąga Snownado! 71%, Sporting Lions 29%.
Nadciąga Snownado! - Sporting Lions 0:10