Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC nazwa FC Olki
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Witek met de inworp. Tuszyński rent richting de bal. Tuszyński passt de bal in één keer door. Stenka is nu in balbezit. Stenka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC nazwa - FC Olki 0:1

9e minuut.
Hajduczek is nu in balbezit. Stenka is nu in balbezit. Gwalbert probeert naar een medespeler te passen. Pachelski is nu in balbezit. Pachelski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Babiłło verovert de bal door een tackle van achteren. Łagódka is nu in balbezit. Babiłło onderschept slim de pass. Hajduczek rent richting de bal. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap. Siestrzewitowski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Witek rent richting de bal. Nizio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Witek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuszyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rokicki heeft problemen om de bal te vangen. Stenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stenka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Babiłło passt de bal zonder na te denken. Mleczek is nu in balbezit. Mleczek geeft een hoge lob. Pachelski springt en kopt de bal. Siestrzewitowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC nazwa - FC Olki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC nazwa 42%, FC Olki 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC nazwa - FC Olki 1:1

48e minuut.
Gwalbert onderschept slim de pass. Gwalbert geeft de bal voor. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek schiet op doel. Siestrzewitowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Babiłło is nu in balbezit. Helbik verovert de bal door een tackle van achteren. Helbik passt de bal in één keer door. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC nazwa 55%, FC Olki 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC nazwa - FC Olki 1:1