Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 21:04
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0165 [del]
  • Stadion: Koniec
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Nadciąga Snownado! Miami Vice FC
Normal Tactiek slums attack
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen adequate


17e minuut.
Gierejkiewicz rent richting de bal. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pássaro maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Pássaro moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pássaro schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Popowicz met een sublieme pass. Nykiś rent richting de bal. Dawidziuk maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dawidziuk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Popowicz heeft problemen om de bal te vangen. Fuenmayor onderschept slim de pass. Fuenmayor geeft de bal voor. Os bereikt de bal nog maar net als eerste. Os schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Licznierski met een sublieme pass. Inworp. Nánási met de inworp. Sotero rent richting de bal. Sotero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Bytnowicz probeert naar een medespeler te passen. Sotero is nu in balbezit. Sotero speelt de bal door. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nadciąga Snownado! 54%, Miami Vice FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nadciąga Snownado! - Miami Vice FC 0:0

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Popowicz zal de hoekschop nemen. Ceunen heeft problemen om de bal te vangen. Gierejkiewicz rent richting de bal. Gierejkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Fuenmayor kopt de bal weg. Bytnowicz is nu in balbezit. Gierejkiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gierejkiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nadciąga Snownado! 52%, Miami Vice FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nadciąga Snownado! - Miami Vice FC 0:0