Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kazin FC nazwa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 8
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Rokicki geeft een hoge lob. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mleczek begaat een overtreding. Zwierzak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dorożyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Malcher rent richting de bal. Gwalbert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malcher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dorożyński met een snel genomen vrije trap. Pyrka is nu in balbezit. Pyrka schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Babiłło probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Zwierzak de bal onder controle te krijgen. Hajduczek is nu in balbezit. Pachelski is nu in balbezit. Pachelski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Raus met een sublieme pass. Gwalbert kopt de bal weg. Pyrz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Dorożyński passt de bal zonder na te denken. Nizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Redes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Redes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kazin 49%, FC nazwa 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kazin - FC nazwa 0:0

53e minuut.
Glinka geeft de bal voor. Zwierzak is nu in balbezit. Mleczek maakt een afschuwelijke overtreding. Mleczek krijgt een gele kaart. Zwierzak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zwierzak kan niet meer verder spelen. Wójciak komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Babiłło geeft een hoge lob. Pachelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dorożyński krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Klungelig pakt Hudysz de bal. Babiłło geeft de bal voor. Nizio probeert de bal aan de voet te houden. Redes bereikt de bal nog maar net als eerste. Redes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pachelski is nu in balbezit. Pachelski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pyrz de bal onder controle te krijgen. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cichowlas kopt de bal weg. Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachelski maakt een afschuwelijke overtreding. Pachelski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Dorożyński probeert naar een medespeler te passen. Malcher heeft problemen om de bal te vangen. Gwalbert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gwalbert krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kazin 39%, FC nazwa 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kazin - FC nazwa 0:0