Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC nazwa FC Kazin
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Daar is Pyrka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babiłło rent richting de bal. Pyrka onderschept slim de pass. Pyrka haalt uit met een fantastische trap. Popiołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Hudysz verovert de bal door een tackle van achteren. Hudysz speelt de bal door. Wszołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrka onderschept slim de pass. Pyrka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Raczyński rent richting de bal. Gwalbert onderschept slim de pass. Gwalbert met een sublieme pass. Pachelski rent richting de bal. Pachelski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC nazwa - FC Kazin 1:0

42e minuut.
Malcher probeert naar een medespeler te passen. Pyrka rent richting de bal. Babiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrka onderschept slim de pass. Pyrka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nizio is nu in balbezit. Redes verovert de bal door een tackle van achteren. Redes geeft een hoge lob. Pachelski heeft problemen om de bal te vangen. Pachelski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC nazwa 55%, FC Kazin 45%.
FC nazwa - FC Kazin 1:0

49e minuut.
Glinka geeft een hoge lob. Mleczek geeft een hoge lob. Pyrz kan de bal niet met de borst controleren. Pachelski rent richting de bal. Pachelski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC nazwa - FC Kazin 2:0

50e minuut.
Pyrka speelt de bal door. Klungelig pakt Malcher de bal. Pachelski rent richting de bal. Pachelski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Babiłło passt de bal met de wreef. Dorożyński is nu in balbezit. Dorożyński probeert naar een medespeler te passen. Pyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Nizio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Redes met de inworp. Malcher is nu in balbezit. Malcher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cichowlas met een sublieme pass. Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwalbert passt de bal in één keer door. Pachelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachelski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC nazwa 49%, FC Kazin 51%.
FC nazwa - FC Kazin 2:0