Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tęcza Bełżyce Sporting Lions
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
4 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 46.9
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warakomski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochman rent richting de bal. Ochman haalt uit met een fantastische trap. Warianka probeert de bal aan de voet te houden. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Bełżyce - Sporting Lions 0:1

4e minuut.
Drozdov passt de bal met de wreef. Ochman rent richting de bal. Ochman probeert naar een medespeler te passen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler is nu in balbezit. Negrete maakt een afschuwelijke overtreding. Negrete krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Błachaniec met een harde bal richting middenveld. Oprescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Warianka de bal. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Margarin rent richting de bal. Margarin met een sublieme pass. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel. Błachaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Bełżyce - Sporting Lions 0:2

21e minuut.
Negrete heeft problemen om de bal te vangen. Soplica bereikt de bal nog maar net als eerste. Soplica passt de bal in één keer door. Ochman is nu in balbezit. Ochman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Bełżyce - Sporting Lions 0:3

23e minuut.
Klungelig pakt Ochman de bal. Drozdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozdov passt de bal zonder na te denken. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Warakomski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Drozdov met de inworp. Ochman rent richting de bal. Ochman geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Warianka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bołdys kopt de bal weg. Warianka heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Trung Giang met een sublieme pass. Drozdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozdov geeft een hoge lob. Hernandez maakt een snoekduik en kopt de bal. Bołdys heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang geeft de bal voor. Ochman speelt de bal door. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman verovert de bal door een tackle van achteren. Ochman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hernandez de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Drozdov neemt de hoekschop. Błachaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bołdys kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drozdov zal de hoekschop nemen. Hernandez springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Bełżyce - Sporting Lions 0:4

38e minuut.
Warakomski is nu in balbezit. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman probeert naar een medespeler te passen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Warianka trapt de bal weg. Ochman kopt de bal weg. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel. Błachaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Bełżyce - Sporting Lions 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Bełżyce 78%, Sporting Lions 22%.
Tęcza Bełżyce - Sporting Lions 0:5

52e minuut.
Warakomski is nu in balbezit. Ochman is nu in balbezit. Ochman passt de bal met de wreef. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel. Błachaniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Bełżyce - Sporting Lions 0:6

55e minuut.
Warianka geeft een hoge lob. Inworp. Drozdov met de inworp. Ochman rent richting de bal. Ochman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Bełżyce - Sporting Lions 0:7

64e minuut.
Margarin passt de bal zonder na te denken. Oprescu speelt de bal door. Drozdov met een sublieme pass. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ćwikliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman onderschept slim de pass. Warakomski rent richting de bal. Ochman verovert de bal door een tackle van achteren. Ochman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Negrete kopt de bal weg. Doeltrap. Błachaniec met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Drozdov de bal. Drozdov geeft een lange en hoge pass. Błachaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Bełżyce - Sporting Lions 0:8

76e minuut.
Negrete geeft een lange en hoge pass. Hernandez rent richting de bal. Hernandez geeft de bal voor. Margarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Margarin rent richting de bal. Margarin met een sublieme pass. Klungelig pakt Hernandez de bal. Ochman is nu in balbezit. Ochman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Drozdov speelt de bal door. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman passt de bal met de wreef. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Drozdov verovert de bal door een tackle van achteren. Drozdov geeft een hoge lob. Hernandez kopt de bal weg. Ochman heeft problemen om de bal te vangen. Ochman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Bełżyce - Sporting Lions 0:9

88e minuut.
Oprescu speelt de bal door. Daar is Drozdov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drozdov geeft een lange en hoge pass. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Bełżyce - Sporting Lions 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Bełżyce 78%, Sporting Lions 22%.
Tęcza Bełżyce - Sporting Lions 0:10