Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Lions Tęcza Bełżyce
Normal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
44 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 19.5
very good Schieten weak
very good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Margarin kan de bal niet met de borst controleren. Sarbiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Margarin krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Bunikowski kopt de bal weg. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman passt de bal zonder na te denken. Bunikowski is nu in balbezit. Bunikowski schiet op doel. Błachaniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Tęcza Bełżyce 1:0

11e minuut.
Bunikowski haalt uit met een fantastische trap. Warianka met een sublieme pass. Fidler probeert de bal aan de voet te houden. Ochman is nu in balbezit. Ochman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ochman onderschept slim de pass. Ochman controleert de bal met de borst. Ochman met een sublieme pass. Bunikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Drozdov passt de bal met de wreef. Oprescu is nu in balbezit. Oprescu passt de bal zonder na te denken. Bunikowski is nu in balbezit. Bunikowski draait met de bal, schiet en ... Błachaniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ochman is nu in balbezit. Ochman draait met de bal, schiet en ... Błachaniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Oprescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dahmani komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Drozdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski is nu in balbezit. Drozdov onderschept slim de pass. Drozdov geeft de bal voor. Bunikowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dahmani kopt de bal weg. Ochman is nu in balbezit. Ochman speelt de bal door. Bunikowski rent richting de bal. Bunikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Błachaniec trapt de bal weg. Drozdov speelt de bal door. Klungelig pakt Ochman de bal. Ochman schiet op doel. Warianka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Tęcza Bełżyce 2:0

25e minuut.
Kąkolewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dahmani speelt de bal door. Warianka rent richting de bal. Bunikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bunikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bunikowski rent richting de bal. Bunikowski draait met de bal, schiet en ... Błachaniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Łacina probeert naar een medespeler te passen. Ćwikliński geeft de bal voor. Margarin kopt de bal weg. Bunikowski rent richting de bal. Bunikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Tęcza Bełżyce 3:0

29e minuut.
Warakomski passt de bal in één keer door. Margarin geeft een lange en hoge pass. Bunikowski is nu in balbezit. Bunikowski haalt uit met een fantastische trap. Błachaniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Tęcza Bełżyce 4:0

34e minuut.
Fidler rent richting de bal. Ochman verovert de bal door een tackle van achteren. Ochman probeert naar een medespeler te passen. Bunikowski rent richting de bal. Bunikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Truupõld geeft een hoge lob. Ochman kopt de bal weg. Klungelig pakt Dahmani de bal. Marks is nu in balbezit. Marks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dahmani heeft problemen om de bal te vangen. Dahmani speelt de bal door. Bunikowski is nu in balbezit. Bunikowski draait met de bal, schiet en ... Błachaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Tęcza Bełżyce 5:0

40e minuut.
Inworp. Kąkolewski met een snelle inworp. Dahmani speelt de bal door. Klungelig pakt Bunikowski de bal. Bunikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negrete met de inworp. Ochman rent richting de bal. Ochman geeft de bal voor. Bunikowski springt en kopt de bal. Błachaniec bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Lions 27%, Tęcza Bełżyce 73%.
Sporting Lions - Tęcza Bełżyce 5:0

46e minuut.
Ochman met een sublieme pass. Negrete rent richting de bal. Negrete geeft een lange en hoge pass. Bunikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Błachaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Tęcza Bełżyce 6:0

54e minuut.
Bunikowski springt en kopt de bal. Negrete heeft problemen om de bal te vangen. Soplica bereikt de bal nog maar net als eerste. Soplica passt de bal zonder na te denken. Margarin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dahmani passt de bal zonder na te denken. Warianka probeert naar een medespeler te passen. Negrete rent richting de bal. Negrete schiet op doel. Błachaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Łacina rent richting de bal. Łacina geeft een hoge lob. Negrete kopt de bal weg. Bunikowski rent richting de bal. Bunikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Tęcza Bełżyce 7:0

62e minuut.
Ćwikliński is nu in balbezit. Ćwikliński geeft een hoge lob. Margarin speelt de bal door. Bunikowski heeft problemen om de bal te vangen. Bunikowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Tęcza Bełżyce 8:0

65e minuut.
Duszak geeft de bal voor. Soplica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Negrete rent richting de bal. Negrete geeft de bal voor. Bunikowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Tęcza Bełżyce 9:0

68e minuut.
Negrete kopt de bal weg. Daar is Bunikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochman is nu in balbezit. Ochman haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bunikowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Bunikowski de bal. Bołdys is nu in balbezit. Bunikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ochman is nu in balbezit. Ochman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bunikowski rent richting de bal. Bunikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Tęcza Bełżyce 10:0

76e minuut.
Dahmani kopt de bal weg. Bołdys is nu in balbezit. Bunikowski onderschept slim de pass. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman draait met de bal, schiet en ... Błachaniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Klungelig pakt Fidler de bal. Ochman rent richting de bal. Ochman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bunikowski de bal. Bunikowski schiet op doel. Błachaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bunikowski is nu in balbezit. Bunikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Tęcza Bełżyce 11:0

84e minuut.
Dahmani passt de bal in één keer door. Drozdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozdov speelt de bal door. Ochman is nu in balbezit. Ochman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Tęcza Bełżyce 12:0

88e minuut.
Warianka geeft de bal voor. Trung Giang geeft een hoge lob. Ochman probeert naar een medespeler te passen. Bunikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - Tęcza Bełżyce 13:0

89e minuut.
Drozdov passt de bal zonder na te denken. Ochman is nu in balbezit. Ochman passt de bal zonder na te denken. Bunikowski rent richting de bal. Bunikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Lions 18%, Tęcza Bełżyce 82%.
Sporting Lions - Tęcza Bełżyce 13:0