Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 21:09
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0165 [del]
  • Stadion: Koniec
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3071
Nadciąga Snownado! FC nazwa
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Rokicki is nu in balbezit. Gierejkiewicz onderschept slim de pass. Gierejkiewicz passt de bal in één keer door. Teska is nu in balbezit. Teska geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Madey de bal. Gierejkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wszołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Os verovert de bal door een tackle van achteren. Os haalt uit met een fantastische trap. Popiołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Pachelski is nu in balbezit. Licznierski verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduczek onderschept slim de pass. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap. Pawluk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Dobias is nu in balbezit. Dobias geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Madey geeft een hoge lob. Dawidziuk probeert naar een medespeler te passen. Petrzak rent richting de bal. Pachelski onderschept slim de pass. Pachelski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznierski rent richting de bal. Gierejkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Os bereikt de bal nog maar net als eerste. Os draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nadciąga Snownado! 53%, FC nazwa 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nadciąga Snownado! - FC nazwa 0:0

57e minuut.
Daar is Koclęga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domuś geeft de bal voor. Dobias kopt de bal weg. Pachelski rent richting de bal. Pachelski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Madey bereikt de bal nog maar net als eerste. Licznierski onderschept slim de pass. Licznierski passt de bal met de wreef. Os is nu in balbezit. Os draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nadciąga Snownado! 46%, FC nazwa 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nadciąga Snownado! - FC nazwa 0:0