Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Lions FC Olki
Normal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 19.1
solid Schieten average
very good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Margarin met de inworp. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete geeft een hoge lob. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Siestrzewitowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Drozdov geeft de bal voor. Daar is Grzesiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drozdov geeft een lange en hoge pass. Hernandez krijgt zijn hoofd ertegen. Siestrzewitowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ochman rent richting de bal. Ochman passt de bal in één keer door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Siestrzewitowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC Olki 1:0

12e minuut.
Margarin passt de bal zonder na te denken. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu speelt de bal door. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman draait met de bal, schiet en ... Siestrzewitowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC Olki 2:0

17e minuut.
Drozdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman speelt de bal door. Tuszyński rent richting de bal. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Siestrzewitowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Ochman passt de bal zonder na te denken. Oprescu heeft problemen om de bal te vangen. Oprescu passt de bal zonder na te denken. Ochman is nu in balbezit. Ochman schiet op doel. Siestrzewitowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Węc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC Olki 3:0

22e minuut.
Węc verovert de bal door een tackle van achteren. Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete met een sublieme pass. Ochman rent richting de bal. Ochman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siestrzewitowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC Olki 4:0

23e minuut.
Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Negrete de bal. Negrete geeft een hoge lob. Hernandez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Inworp. Trung Giang met de inworp. Drozdov geeft de bal voor. Hernandez springt en kopt de bal. Siestrzewitowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC Olki 5:0

28e minuut.
Drozdov geeft de bal voor. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Ochman is nu in balbezit. Ochman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ochman is nu in balbezit. Ochman geeft een lange en hoge pass. Belka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Siestrzewitowski trapt de bal weg van het doel. Ochman kopt de bal weg. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC Olki 6:0

36e minuut.
Ochman onderschept slim de pass. Ochman probeert naar een medespeler te passen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC Olki 7:0

39e minuut.
Margarin met een sublieme pass. Negrete rent richting de bal. Negrete met een sublieme pass. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC Olki 8:0

42e minuut.
Negrete verovert de bal door een tackle van achteren. Ochman probeert naar een medespeler te passen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC Olki 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Lions 15%, FC Olki 85%.
Sporting Lions - FC Olki 9:0

48e minuut.
Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Belka heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Ochman rent richting de bal. Tuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Siestrzewitowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Negrete zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Inworp. Tuszyński met een snelle inworp. Belka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman onderschept slim de pass. Ochman schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Oprescu passt de bal met de wreef. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman passt de bal zonder na te denken. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel. Siestrzewitowski bokst de bal weg.

57e minuut.
Daar is Tuszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochman rent richting de bal. Ochman passt de bal in één keer door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Margarin rent richting de bal. Margarin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Helbik de bal. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ochman met een sublieme pass. Hernandez is nu in balbezit. Węc maakt een afschuwelijke overtreding. Węc krijgt een gele kaart.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kąkolewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negrete rent richting de bal. Negrete geeft de bal voor. Hernandez krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Duszak speelt de bal door. Margarin geeft een lange en hoge pass. Ochman is nu in balbezit. Ochman draait met de bal, schiet en ... Helbik probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drozdov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Węc controleert de bal met de borst. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC Olki 10:0

75e minuut.
Drozdov met de inworp. Ochman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tuszyński de bal. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Siestrzewitowski bokst de bal weg. Ochman rent richting de bal. Ochman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Siestrzewitowski trapt de bal weg van het doel. Oprescu kopt de bal weg. Drozdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozdov geeft de bal voor. Hernandez kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Oprescu speelt de bal door. Ochman is nu in balbezit. Ochman passt de bal met de wreef. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Łagódka is nu in balbezit. Margarin verovert de bal door een tackle van achteren. Margarin speelt de bal door. Negrete heeft problemen om de bal te vangen. Negrete geeft een lange en hoge pass. Siestrzewitowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Siestrzewitowski met een harde bal richting middenveld. Margarin kopt de bal weg. Daar is Helbik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węc onderschept slim de pass. Margarin probeert naar een medespeler te passen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Siestrzewitowski trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drozdov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oprescu geeft de bal voor. Hernandez maakt een snoekduik en kopt de bal. Siestrzewitowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Oprescu passt de bal in één keer door. Drozdov rent richting de bal. Drozdov geeft een hoge lob. Hernandez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Lions - FC Olki 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Lions 12%, FC Olki 88%.
Sporting Lions - FC Olki 11:0