Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Olki Sporting Lions
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 47.3
average Schieten solid
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Ochman passt de bal zonder na te denken. Drozdov rent richting de bal. Drozdov passt de bal zonder na te denken. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Sporting Lions 0:1

8e minuut.
Belka is nu in balbezit. Belka geeft een hoge lob. Kąkolewski kopt de bal weg. Ochman is nu in balbezit. Ochman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Helbik is nu in balbezit. Ochman verovert de bal door een tackle van achteren. Ochman met een sublieme pass. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Sporting Lions 0:2

12e minuut.
Belka geeft de bal voor. Inworp. Negrete met de inworp. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman geeft een hoge lob. Siestrzewitowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Sporting Lions 0:3

14e minuut.
Jobs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochman rent richting de bal. Helbik verovert de bal door een tackle van achteren. Helbik geeft de bal voor. Stenka rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Negrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete geeft een hoge lob. Kruczkowski kan de bal niet met de borst controleren. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Sporting Lions 0:4

23e minuut.
Łagódka rent richting de bal. Margarin verovert de bal door een tackle van achteren. Margarin probeert naar een medespeler te passen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Sporting Lions 0:5

27e minuut.
Trung Giang speelt de bal door. Daar is Ochman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochman passt de bal in één keer door. Hernandez probeert de bal met de borst te controleren. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Sporting Lions 0:6

32e minuut.
Margarin speelt de bal door. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochman rent richting de bal. Ochman draait met de bal, schiet en ... Węc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drozdov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Negrete controleert de bal met de borst. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Sporting Lions 0:7

33e minuut.
Stenka probeert naar een medespeler te passen. Łagódka is nu in balbezit. Hernandez begaat een overtreding. Łagódka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Łagódka kan niet meer verder spelen. Szupin komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Oprescu geeft een hoge lob. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węc rent richting de bal. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Siestrzewitowski met een harde bal richting middenveld. Oprescu kopt de bal weg. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Siestrzewitowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Duszak geeft een lange en hoge pass. Grzesiak kopt de bal weg. Oprescu met een sublieme pass. Negrete probeert naar een medespeler te passen. Hernandez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Sporting Lions 0:8

43e minuut.
Doeltrap. Węc met een harde bal richting middenveld. Oprescu kopt de bal weg. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Drozdov kopt de bal weg. Daar is Ochman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helbik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman onderschept slim de pass. Ochman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olki 81%, Sporting Lions 19%.
FC Olki - Sporting Lions 0:8

47e minuut.
Tuszyński is nu in balbezit. Ochman onderschept slim de pass. Ochman probeert naar een medespeler te passen. Ochman heeft problemen om de bal te vangen. Ochman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Oprescu met een sublieme pass. Ochman is nu in balbezit. Ochman speelt de bal door. Negrete rent richting de bal. Negrete geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Kruczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruczkowski geeft een lange en hoge pass. Sultani kopt de bal weg. Ochman probeert de bal met de borst te controleren. Ochman haalt uit met een fantastische trap. Siestrzewitowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Sporting Lions 0:9

55e minuut.
Ochman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kruczkowski de bal. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Siestrzewitowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Sporting Lions 0:10

55e minuut.
Stenka met een sublieme pass. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hernandez. Hernandez krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Drozdov probeert naar een medespeler te passen. Ochman heeft problemen om de bal te vangen. Ochman met een sublieme pass. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Sporting Lions 0:11

60e minuut.
Węc geeft een lange en hoge pass. Oprescu kopt de bal weg. Daar is Ochman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Sporting Lions 0:12

63e minuut.
Kąkolewski probeert de bal aan de voet te houden. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Margarin krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Margarin met een sublieme pass. Negrete heeft problemen om de bal te vangen. Negrete geeft een hoge lob. Hernandez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Sporting Lions 0:13

66e minuut.
Kruczkowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drozdov met de inworp. Margarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarin geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Drozdov is nu in balbezit. Drozdov speelt de bal door. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Siestrzewitowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olki - Sporting Lions 0:14

74e minuut.
Jobs passt de bal met de wreef. Margarin is nu in balbezit. Margarin passt de bal met de wreef. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ochman passt de bal in één keer door. Kąkolewski met een sublieme pass. Negrete speelt de bal door. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Negrete probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ochman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negrete speelt de bal door. Ochman is nu in balbezit. Ochman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Oprescu is nu in balbezit. Oprescu speelt de bal door. Margarin speelt de bal door. Ochman is nu in balbezit. Ochman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Drozdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozdov geeft de bal voor. Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Helbik controleert de bal met de borst. Ochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochman passt de bal zonder na te denken. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Hernandez passt de bal in één keer door. Ochman is nu in balbezit. Ochman schiet op doel. Węc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siestrzewitowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olki 83%, Sporting Lions 17%.
FC Olki - Sporting Lions 0:14