Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Myszy KS Kołowrotki Sierżno
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kwidziński verovert de bal door een tackle van achteren. Kwidziński speelt de bal door. Podlaski rent richting de bal. Podlaski haalt uit met een fantastische trap. Rudak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Myszy - KS Kołowrotki Sierżno 1:0

3e minuut.
Hanczewski is nu in balbezit. Peszko verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuzia krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Wziątka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osada met een snelle inworp. Skłodowski is nu in balbezit. Skłodowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kuzia rent richting de bal. Bodziony bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzia verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzia draait met de bal, schiet en ... Wnęk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Udod bokst de bal weg. Kuzia rent richting de bal. Kuzia schiet op doel. Udod werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Myszy - KS Kołowrotki Sierżno 1:1

24e minuut.
Śnieżek onderschept slim de pass. Śnieżek probeert naar een medespeler te passen. Wnęk is nu in balbezit. Kuzia onderschept slim de pass. Kuzia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Myszy - KS Kołowrotki Sierżno 1:2

36e minuut.
Prusak verovert de bal door een tackle van achteren. Lenkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Hanczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko rent richting de bal. Peszko draait met de bal, schiet en ... Rudak bokst de bal weg.

42e minuut.
Klungelig pakt Prusak de bal. Podlaski is nu in balbezit. Podlaski draait met de bal, schiet en ... Lenkiewicz is nu in balbezit. Lenkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lenkiewicz rent richting de bal. Lenkiewicz geeft de bal voor. Daar is Skoraszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Myszy - KS Kołowrotki Sierżno 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Myszy 49%, KS Kołowrotki Sierżno 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Myszy - KS Kołowrotki Sierżno 2:2

55e minuut.
Kuzia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gollus komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Prusak heeft problemen om de bal te vangen. Śnieżek rent richting de bal. Śnieżek geeft een lange en hoge pass. Peszko is nu in balbezit. Peszko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hanczewski rent richting de bal. Gutowski onderschept slim de pass. Gutowski met een sublieme pass. Podlaski rent richting de bal. Podlaski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Śnieżek speelt de bal door. Klungelig pakt Podlaski de bal. Sikorski rent richting de bal. Podlaski onderschept slim de pass. Podlaski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bodziony probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iżmanowski is nu in balbezit. Bodziony tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bodziony krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Złotnik geeft een hoge lob. Podlaski is nu in balbezit. Met opzet legt Chrupek zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Chrupek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chrupek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

87e minuut.
Skłodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski passt de bal met de wreef. Wziątka is nu in balbezit. Gollus verovert de bal door een tackle van achteren. Gollus schiet op doel. Udod kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wnęk is nu in balbezit. Gollus verovert de bal door een tackle van achteren. Gollus haalt uit met een fantastische trap. Udod verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gollus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Myszy - KS Kołowrotki Sierżno 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Myszy 48%, KS Kołowrotki Sierżno 52%.
MKS Myszy - KS Kołowrotki Sierżno 2:3