Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
szaumaTEAM Diablowa Polona
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.4
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Didyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Didyk geeft een lange en hoge pass. Kosiński kopt de bal weg. Zambrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrzycki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zambrzycki rent richting de bal. Zambrzycki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kaclerowicz rent richting de bal. Kosiński onderschept slim de pass. Zambrzycki rent richting de bal. Kosiński is nu in balbezit. Kosiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
szaumaTEAM - Diablowa Polona 0:1

18e minuut.
Maciocha kopt de bal weg. Kaclerowicz probeert de bal met de borst te controleren. Didyk maakt een afschuwelijke overtreding. Didyk krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Maziarz met een snelle inworp. Didyk geeft de bal voor. Placykiewicz kopt de bal weg. Kosiński rent richting de bal. Kosiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Salbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salbert passt de bal in één keer door. Mejłun met een sublieme pass. Kosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bryl is nu in balbezit. Kaclerowicz rent richting de bal. Didyk speelt de bal door. Salbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Salbert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szaumaTEAM 56%, Diablowa Polona 44%.
szaumaTEAM - Diablowa Polona 0:1

46e minuut.
Klempa verovert de bal door een tackle van achteren. Klempa speelt de bal door. Salbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Koksa geeft een hoge lob. Didyk is nu in balbezit. Kaclerowicz verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Didyk zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Wojno werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Placykiewicz is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
szaumaTEAM - Diablowa Polona 0:2

78e minuut.
Maziarz is nu in balbezit. Maziarz met een sublieme pass. Kosiński rent richting de bal. Zambrzycki is nu in balbezit. Zambrzycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szaumaTEAM 53%, Diablowa Polona 47%.
szaumaTEAM - Diablowa Polona 0:2