Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academy Football Devils GlobZ Team
Normal Tactiek Globulos (off)
31% Balbezit 69%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 31
weak Schieten weak
poor Passen solid
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ryndak is nu in balbezit. Ryndak passt de bal in één keer door. Niittyvirta met een sublieme pass. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Pergande is nu in balbezit. Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pergande de bal. Pergande draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Football Devils - GlobZ Team 0:1

9e minuut.
Pergande rent richting de bal. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak draait met de bal, schiet en ... Tylka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rekowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Tylka met een harde bal richting middenveld. Rietveld kopt de bal weg. Daar is Pergande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak draait met de bal, schiet en ... Rekowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Ylinen geeft een lange en hoge pass. Niittyvirta is nu in balbezit. Niittyvirta passt de bal met de wreef. Ryndak rent richting de bal. Ryndak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Inworp. Blanco met een snelle inworp. Małaszuk probeert naar een medespeler te passen. Pergande is nu in balbezit. Pergande draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Football Devils - GlobZ Team 0:2

42e minuut.
Pergande draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Chyła de bal. Ryndak rent richting de bal. Ryndak haalt uit met een fantastische trap. Rekowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Football Devils - GlobZ Team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy Football Devils 80%, GlobZ Team 20%.
Academy Football Devils - GlobZ Team 0:3

48e minuut.
Machaj kopt de bal weg. Małaszuk rent richting de bal. Małaszuk passt de bal met de wreef. Pergande rent richting de bal. Pergande draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Daar is Małaszuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małaszuk met een sublieme pass. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergande haalt uit met een fantastische trap. Tylka probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zimnicki rent richting de bal. Vila is nu in balbezit. Zimnicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zimnicki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Vila raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

59e minuut.
Romaniuk heeft problemen om de bal te vangen. Pergande is nu in balbezit. Pergande draait met de bal, schiet en ... Tylka probeert de bal aan de voet te houden. Rekowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Niittyvirta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niittyvirta passt de bal met de wreef. Ryndak met een sublieme pass. Klungelig pakt Pergande de bal. Pergande schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Małaszuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burzyński komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ryndak rent richting de bal. Ryndak geeft de bal voor. Tylka heeft problemen om de bal te vangen. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Football Devils - GlobZ Team 0:4

85e minuut.
Burzyński is nu in balbezit. Burzyński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Duch de bal. Pergande rent richting de bal. Pergande draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Niittyvirta met een sublieme pass. Ryndak rent richting de bal. Pergande bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryndak is nu in balbezit. Ryndak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy Football Devils 87%, GlobZ Team 13%.
Academy Football Devils - GlobZ Team 0:4