Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samsung Wronki Polska Tiki-Taka
Normal Tactiek off
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 30.9
poor Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Kłusek is nu in balbezit. Volovyk verovert de bal door een tackle van achteren. Volovyk passt de bal in één keer door. Kazlecki rent richting de bal. Kazlecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsung Wronki - Polska Tiki-Taka 0:1

13e minuut.
Kazlecki is nu in balbezit. Kazlecki passt de bal met de wreef. Volovyk rent richting de bal. Kotuniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotuniak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kazlecki heeft problemen om de bal te vangen. Grzeszczak rent richting de bal. Kazlecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kazlecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Barański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazlecki is nu in balbezit. Kazlecki haalt uit met een fantastische trap. Ziarkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsung Wronki - Polska Tiki-Taka 0:2

14e minuut.
Mrozik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żwirkowski komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Mierzwiński passt de bal zonder na te denken. Barański is nu in balbezit. Kazlecki is nu in balbezit. Nitsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitsch haalt uit met een fantastische trap. Ziarkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nitsch neemt de hoekschop. Volovyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsung Wronki - Polska Tiki-Taka 0:3

18e minuut.
Kotuniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kotuniak met een sublieme pass. Kazlecki rent richting de bal. Kazlecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsung Wronki - Polska Tiki-Taka 0:4

20e minuut.
Barański trapt de bal weg van het doel. Kotuniak kopt de bal weg. Grzeszczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kazlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazlecki draait met de bal, schiet en ... Ziarkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kotuniak is nu in balbezit. Kotuniak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Żwirkowski de bal onder controle te krijgen. Kazlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazlecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kotuniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kotuniak speelt de bal door. Volovyk met een sublieme pass. Kazlecki heeft problemen om de bal te vangen. Kazlecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kotuniak met een sublieme pass. Kazlecki rent richting de bal. Kotuniak speelt de bal door. Nitsch is nu in balbezit. Nitsch draait met de bal, schiet en ... Ziarkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kazlecki rent richting de bal. Kazlecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samsung Wronki - Polska Tiki-Taka 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsung Wronki 77%, Polska Tiki-Taka 23%.
Samsung Wronki - Polska Tiki-Taka 0:5

53e minuut.
Frycz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bazluk is nu in balbezit. Grzeszczak rent richting de bal. Kotuniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotuniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Daar is Volovyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłusek is nu in balbezit. Volovyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kotuniak is nu in balbezit. Kotuniak draait met de bal, schiet en ... Ziarkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotuniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kotuniak met een sublieme pass. Kazlecki heeft problemen om de bal te vangen. Kazlecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsung Wronki - Polska Tiki-Taka 0:6

59e minuut.
Mierzwiński rent richting de bal. Mierzwiński passt de bal met de wreef. Barański met een sublieme pass. Kazlecki rent richting de bal. Kazlecki schiet op doel. Ziarkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsung Wronki - Polska Tiki-Taka 0:7

60e minuut.
Nagiel rent richting de bal. Nitsch is nu in balbezit. Nitsch passt de bal zonder na te denken. Kazlecki rent richting de bal. Kazlecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Volovyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volovyk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Barański de bal onder controle te krijgen. Kazlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazlecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Barański de bal. Nitsch rent richting de bal. Nitsch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Volovyk rent richting de bal. Volovyk passt de bal zonder na te denken. Kazlecki rent richting de bal. Kazlecki draait met de bal, schiet en ... Ziarkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samsung Wronki - Polska Tiki-Taka 0:8

83e minuut.
Kazlecki rent richting de bal. Kotuniak rent richting de bal. Kazlecki passt de bal zonder na te denken. Nitsch is nu in balbezit. Nitsch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Nitsch is nu in balbezit. Nitsch probeert naar een medespeler te passen. Kazlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazlecki haalt uit met een fantastische trap. Maruda probeert de bal aan de voet te houden. Ziarkowski bokst de bal weg.

90e minuut.
Czetwertyński kopt de bal weg. Volovyk heeft problemen om de bal te vangen. Volovyk passt de bal met de wreef. Kazlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazlecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samsung Wronki 78%, Polska Tiki-Taka 22%.
Samsung Wronki - Polska Tiki-Taka 0:8