Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lewerkuzer Pędzące Małpki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Wieczysty trapt de bal weg van het doel. Zięba kopt de bal weg. Sklarek heeft problemen om de bal te vangen. Brzęczyszkiewicz rent richting de bal. Brzęczyszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Chada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Śmiecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobociński onderschept slim de pass. Sobociński passt de bal zonder na te denken. Grabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Andrysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczyszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Grabiński rent richting de bal. Brzęczyszkiewicz is nu in balbezit. Brzęczyszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Polakiewicz is nu in balbezit. Brzęczyszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Brzęczyszkiewicz speelt de bal door. Grabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zięba passt de bal in één keer door. Brzęczyszkiewicz rent richting de bal. Polakiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polakiewicz krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Daar is Sobociński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobociński geeft een lange en hoge pass. Brzęczyszkiewicz is nu in balbezit. Brzęczyszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Grabiński probeert de bal aan de voet te houden. Chada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Zięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetraś verovert de bal door een tackle van achteren. Fetraś passt de bal zonder na te denken. Major rent richting de bal. Major haalt uit met een fantastische trap. Wieczysty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Andrysz is nu in balbezit. Grabiński is nu in balbezit. Met opzet legt Andrysz zijn tegenspeler op de grond. Andrysz krijgt een gele kaart. Grabiński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grabiński kan niet meer verder spelen. Dragon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lewerkuzer 39%, Pędzące Małpki 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lewerkuzer - Pędzące Małpki 0:0

53e minuut.
Śmiecikowski passt de bal in één keer door. Fetraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Makowski is nu in balbezit. Fetraś onderschept slim de pass. Fetraś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Fetraś verovert de bal door een tackle van achteren. Fetraś met een sublieme pass. Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Major schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lewerkuzer - Pędzące Małpki 0:1

74e minuut.
Gajosiński speelt de bal door. Jonatowski rent richting de bal. Jonatowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fetraś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fetraś schiet op doel. Wieczysty bokst de bal weg.

79e minuut.
Dec heeft problemen om de bal te vangen. Polakiewicz rent richting de bal. Dec begaat een overtreding. Dec krijgt een gele kaart. Polakiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Polakiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wieczysty probeert naar een medespeler te passen. Brzęczyszkiewicz met een sublieme pass. Dragon is nu in balbezit. Dragon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Andrysz is nu in balbezit. Makowski onderschept slim de pass. Makowski met een sublieme pass. Dragon rent richting de bal. Dragon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lewerkuzer 63%, Pędzące Małpki 37%.
lewerkuzer - Pędzące Małpki 0:1