Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polska Tiki-Taka Pędzące Małpki
Att Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 17.5
good Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Burliga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zjawin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fetraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetraś geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
McAlister onderschept slim de pass. Ben David rent richting de bal. McAlister speelt de bal door. Daar is Kazlecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazlecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tamulski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotuniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ben David de bal. Ben David haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ben David rent richting de bal. Ben David passt de bal met de wreef. Kazlecki is nu in balbezit. Kazlecki draait met de bal, schiet en ... Chada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska Tiki-Taka - Pędzące Małpki 1:0

11e minuut.
Ben David onderschept slim de pass. Ben David passt de bal met de wreef. Andrysz is nu in balbezit. Kazlecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kazlecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Kotuniak de bal. Kotuniak geeft een hoge lob. Kazlecki met een sublieme pass. Ben David is nu in balbezit. Ben David draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kotuniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Andrysz de bal. Ben David bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazlecki is nu in balbezit. Kazlecki draait met de bal, schiet en ... Chada bokst de bal weg. Ben David bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben David schiet op doel. Chada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska Tiki-Taka - Pędzące Małpki 2:0

24e minuut.
Kazlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazlecki passt de bal zonder na te denken. Ben David bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben David draait met de bal, schiet en ... Chada werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska Tiki-Taka - Pędzące Małpki 3:0

27e minuut.
Gajosiński heeft problemen om de bal te vangen. Kwaśny met een sublieme pass. Kazlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben David rent richting de bal. Ben David draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Sklarek kopt de bal weg. Ben David speelt de bal door. Kazlecki is nu in balbezit. Kazlecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska Tiki-Taka - Pędzące Małpki 4:0

35e minuut.
Inworp. Polakiewicz met de inworp. Sklarek heeft problemen om de bal te vangen. Ben David onderschept slim de pass. Ben David draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kazlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazlecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Volovyk is nu in balbezit. Volovyk probeert naar een medespeler te passen. Tamulski is nu in balbezit. Kazlecki is nu in balbezit. Kazlecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Andrysz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Volovyk met een snelle inworp. Kazlecki rent richting de bal. Kazlecki schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chada trapt de bal weg. Volovyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Kazlecki de bal. Ben David is nu in balbezit. Ben David schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska Tiki-Taka - Pędzące Małpki 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska Tiki-Taka 23%, Pędzące Małpki 77%.
Polska Tiki-Taka - Pędzące Małpki 5:0

48e minuut.
Ben David onderschept slim de pass. Ben David speelt de bal door. Daar is Tamulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazlecki is nu in balbezit. Kazlecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Volovyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tamulski de bal. Ben David bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben David haalt uit met een fantastische trap. Chada probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kotuniak is nu in balbezit. Kotuniak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ben David de bal. Kazlecki rent richting de bal. Kazlecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polska Tiki-Taka - Pędzące Małpki 6:0

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bazluk komt het veld opgelopen. Szymański komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Volovyk passt de bal in één keer door. Lendvay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lendvay passt de bal in één keer door. Ben David bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben David geeft een hoge lob. Chada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szymański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymański schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska Tiki-Taka - Pędzące Małpki 7:0

66e minuut.
Kotuniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Ben David de bal. Ben David passt de bal zonder na te denken. Szymański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska Tiki-Taka - Pędzące Małpki 8:0

73e minuut.
Kwaśny probeert naar een medespeler te passen. Bazluk rent richting de bal. Bazluk passt de bal met de wreef. Szymański is nu in balbezit. Szymański draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Tamulski trapt de bal weg. Fetraś kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ben David de bal onder controle te krijgen. Ben David draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Frycz probeert naar een medespeler te passen. Kotuniak speelt de bal door. Klungelig pakt Ben David de bal. Ben David schiet op doel. Tamulski probeert de bal aan de voet te houden. Chada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska Tiki-Taka 23%, Pędzące Małpki 77%.
Polska Tiki-Taka - Pędzące Małpki 8:0