Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hello Kitty OMG
Karolinka Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 22.1
redelijk Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


8e minuut.
Gryczan schiet op doel. Inworp. ten Have met de inworp. Gryczan rent richting de bal. Gryczan speelt de bal door. Ritsos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Torbinskij rent richting de bal. Żeromski is nu in balbezit. Manojlovic met een sublieme pass. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński draait met de bal, schiet en ... Woźny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Səfixanov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty - OMG 1:0

28e minuut.
Buciński verovert de bal door een tackle van achteren. Buciński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Torbinskij met de inworp. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Taihao speelt de bal door. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński passt de bal in één keer door. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty - OMG 2:0

38e minuut.
Jara geeft een lange en hoge pass. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov probeert naar een medespeler te passen. Luliński rent richting de bal. Luliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Manojlovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Manojlovic draait met de bal, schiet en ... Woźny probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty 37%, OMG 63%.
Hello Kitty - OMG 2:0

49e minuut.
Buciński onderschept slim de pass. Buciński geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gryczan de bal onder controle te krijgen. Jara geeft een lange en hoge pass. Səfixanov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Dobosz kopt de bal weg. Taihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Taihao passt de bal met de wreef. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Butz geeft een lange en hoge pass. Latfayah controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodzik. Latfayah wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Latfayah kan niet meer verder spelen. Zyryanov komt het veld opgelopen. Jara met een snel genomen vrije trap. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hello Kitty - OMG 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hello Kitty 43%, OMG 57%.
Hello Kitty - OMG 3:0

OMG