Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Stargard BTM Wrocław
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 22.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Dzikowski geeft een lange en hoge pass. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński passt de bal in één keer door. Ksiądzyna is nu in balbezit. Ksiądzyna schiet op doel. Chrabąszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Frontczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kobeszko controleert de bal met de borst. Trochimiuk onderschept slim de pass. Wahadło is nu in balbezit. Wahadło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Trochimiuk rent richting de bal. Frontczek verovert de bal door een tackle van achteren. Frontczek passt de bal met de wreef. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rupala met een sublieme pass. Frontczek is nu in balbezit. Frontczek probeert naar een medespeler te passen. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Stargard 39%, BTM Wrocław 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Stargard - BTM Wrocław 0:0

54e minuut.
Białkowski rent richting de bal. Białkowski geeft een lange en hoge pass. Trochimiuk speelt de bal door. Wahadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahadło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Aletorowicz geeft een hoge lob. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Frontczek geeft een lange en hoge pass. Ksiądzyna is nu in balbezit. Guguła legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guguła krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Frontczek kopt de bal weg. Ksiądzyna heeft problemen om de bal te vangen. Ksiądzyna haalt uit met een fantastische trap. Guguła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chrabąszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Frontczek met een sublieme pass. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz passt de bal zonder na te denken. Ksiądzyna is nu in balbezit. Ksiądzyna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Daar is Ksiądzyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gombrowicz is nu in balbezit. Gombrowicz probeert naar een medespeler te passen. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ksiądzyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Chrabąszcz trapt de bal weg van het doel. Frontczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontczek speelt de bal door. Ksiądzyna is nu in balbezit. Ksiądzyna draait met de bal, schiet en ... Chrabąszcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Białkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski geeft een lange en hoge pass. Jabłczyński kopt de bal weg. Wahadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahadło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Stargard 42%, BTM Wrocław 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Stargard - BTM Wrocław 0:0