Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ejbidi OMG
Normal Tactiek 3D
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 33
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 37.8
poor Schieten good
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Gică verovert de bal door een tackle van achteren. Várallyay is nu in balbezit. Várallyay passt de bal in één keer door. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Huras raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bugała komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Milewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mijakowski komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Johns zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Várallyay bereikt de bal nog maar net als eerste. Krecikowski rent richting de bal. Krecikowski geeft een hoge lob. Gică krijgt zijn hoofd ertegen. Jordan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Zimnawoda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sittmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiełkowski rent richting de bal. Kiełkowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Jordan trapt de bal weg. Negruţ kopt de bal weg. Kiełkowski is nu in balbezit. Kiełkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Gică rent richting de bal. Gică met een sublieme pass. Daar is Caju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caju schiet op doel. Łukasiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejbidi - OMG 0:1

13e minuut.
Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała passt de bal in één keer door. Biernacki rent richting de bal. Gică verovert de bal door een tackle van achteren. Gică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Caju verovert de bal door een tackle van achteren. Gică rent richting de bal. Caju is nu in balbezit. Klungelig pakt Caju de bal. Caju draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ejbidi - OMG 0:2

22e minuut.
Negruţ met een snelle inworp. Sittmann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zimnawoda. Zimnawoda krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Várallyay met een sublieme pass. Sittmann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kiełkowski de bal. Kiełkowski geeft de bal voor. Caju bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejbidi - OMG 0:3

29e minuut.
Johns kan de bal niet met de borst controleren. Krecikowski rent richting de bal. Johns is nu in balbezit. Johns geeft een lange en hoge pass. Balcer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jordan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gică rent richting de bal. Gică draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Várallyay bereikt de bal nog maar net als eerste. Várallyay geeft een hoge lob. Mijakowski kopt de bal weg. Szibalski is nu in balbezit. Szibalski schiet op doel. De la Vega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Várallyay met een sublieme pass. Caju rent richting de bal. Brzeziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brzeziński krijgt een gele kaart. Caju roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Caju kan niet meer verder spelen. Mielecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ejbidi 84%, OMG 16%.
Ejbidi - OMG 0:3

49e minuut.
Daar is Johns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielecki onderschept slim de pass. Mielecki haalt uit met een fantastische trap. Jordan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Johns geeft een hoge lob. Sittmann controleert de bal met de borst. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Biernacki de bal. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mielecki de bal. Mielecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejbidi - OMG 0:4

57e minuut.
Kiełkowski passt de bal zonder na te denken. Łukasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică onderschept slim de pass. Mielecki rent richting de bal. Mielecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejbidi - OMG 0:5

58e minuut.
Inworp. Várallyay met een snelle inworp. Biernacki is nu in balbezit. Sittmann onderschept slim de pass. Sittmann geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Krecikowski passt de bal in één keer door. Balcer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejbidi - OMG 0:6

71e minuut.
Kiełkowski haalt uit met een fantastische trap. Balcer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brzeziński de bal. Mielecki is nu in balbezit. Mielecki haalt uit met een fantastische trap. Jordan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Várallyay speelt de bal door. Kiełkowski rent richting de bal. Kiełkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Mielecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejbidi - OMG 0:7

88e minuut.
Klungelig pakt Pimek de bal. Várallyay bereikt de bal nog maar net als eerste. Várallyay speelt de bal door. Gică is nu in balbezit. Gică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sittmann met een snelle inworp. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski geeft een hoge lob. Mielecki rent richting de bal. Mielecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ejbidi - OMG 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ejbidi 75%, OMG 25%.
Ejbidi - OMG 0:8
OMG