Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paris-Saint Germain Hello Kitty
Normal Tactiek Karolinka
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.2 gemiddelde waardering 32.3
slecht Schieten redelijk
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Luliński is nu in balbezit. Wąsowicz onderschept slim de pass. Manojlovic onderschept slim de pass. Klungelig pakt Manojlovic de bal. Manojlovic geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Səfixanov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris-Saint Germain - Hello Kitty 0:1

15e minuut.
Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowicz is nu in balbezit. Jara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jara krijgt een gele kaart. Wąsowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duchewicz met een snel genomen vrije trap. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Manojlovic kopt de bal weg. Taihao heeft problemen om de bal te vangen. Taihao geeft de bal voor. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
ten Have met de inworp. Daar is Taihao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajor met een sublieme pass. Luliński rent richting de bal. Luliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Inworp. ten Have zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taihao geeft een lange en hoge pass. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris-Saint Germain - Hello Kitty 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris-Saint Germain 63%, Hello Kitty 37%.
Paris-Saint Germain - Hello Kitty 0:2

48e minuut.
Latfayah verovert de bal door een tackle van achteren. Latfayah geeft een hoge lob. Luliński kopt de bal weg. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfixanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Duchewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Manojlovic verovert de bal door een tackle van achteren. Manojlovic probeert naar een medespeler te passen. Luliński is nu in balbezit. Luliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris-Saint Germain - Hello Kitty 0:3

70e minuut.
Manojlovic speelt de bal door. Daar is Taihao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taihao geeft een hoge lob. Səfixanov is nu in balbezit. Səfixanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Manojlovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Manojlovic geeft een lange en hoge pass. Fagas rent richting de bal. Torbinskij onderschept slim de pass. Torbinskij geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Taihao geeft de bal voor. Manojlovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maciaszczyk de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris-Saint Germain 72%, Hello Kitty 28%.
Paris-Saint Germain - Hello Kitty 0:3