Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Bochnia BTM Wrocław
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Stemplewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wypij rent richting de bal. Stemplewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stemplewski krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Janisiów is nu in balbezit. Janisiów probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Komor de bal onder controle te krijgen. Wahadło is nu in balbezit. Wahadło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Trochimiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochimiuk passt de bal in één keer door. Wahadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahadło draait met de bal, schiet en ... Pytlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Bochnia - BTM Wrocław 0:1

25e minuut.
Trochimiuk rent richting de bal. Rybszleger bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochimiuk probeert naar een medespeler te passen. Wahadło is nu in balbezit. Wahadło haalt uit met een fantastische trap. Pytlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Mijal onderschept slim de pass. Mijal probeert naar een medespeler te passen. Wahadło rent richting de bal. Wahadło haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Biskupek de bal onder controle te krijgen. Pytlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Stocki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ochucki komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki rent richting de bal. Ochucki met een sublieme pass. Mijal is nu in balbezit. Mijal geeft de bal voor. Pytlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Bochnia 56%, BTM Wrocław 44%.
BKS Bochnia - BTM Wrocław 0:1

64e minuut.
Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Trochimiuk zijn tegenspeler op de grond. Rózga raakt geblesseerd tijdens het duel. Bydłoń met een snel genomen vrije trap. Wypij rent richting de bal. Masternak verovert de bal door een tackle van achteren. Masternak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BKS Bochnia - BTM Wrocław 1:1

86e minuut.
Trochimiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieł is nu in balbezit. Trochimiuk maakt een afschuwelijke overtreding. Trochimiuk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Bochnia 46%, BTM Wrocław 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BKS Bochnia - BTM Wrocław 1:1