Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BTM Wrocław BKS Bochnia
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Cyniak probeert naar een medespeler te passen. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemplewski begaat een overtreding. Stemplewski krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Wahadło passt de bal zonder na te denken. Stemplewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mijal. Mijal krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Rózga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

36e minuut.
Stemplewski met de inworp. Dzieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki begaat een overtreding. Stocki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BTM Wrocław 43%, BKS Bochnia 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BTM Wrocław - BKS Bochnia 0:0

49e minuut.
Stocki verovert de bal door een tackle van achteren. Rybszleger verovert de bal door een tackle van achteren. Cyniak is nu in balbezit. Rybszleger onderschept slim de pass. Rybszleger geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Bydłoń is nu in balbezit. Dzieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wahadło zijn tegenspeler op de grond. Wahadło krijgt een gele kaart. Dzieł raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dzieł kan niet meer verder spelen.

79e minuut.
Cyniak probeert naar een medespeler te passen. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak speelt de bal door. Masternak rent richting de bal. Masternak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BTM Wrocław - BKS Bochnia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BTM Wrocław 39%, BKS Bochnia 61%.
BTM Wrocław - BKS Bochnia 0:1