Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ejbidi Hello Kitty
Normal Tactiek Karolinka
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 31.8
slecht Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Torbinskij geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Milewski heeft problemen om de bal te vangen. Roche bereikt de bal nog maar net als eerste. Roche schiet op doel. Jordan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Jara passt de bal in één keer door. Taihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiak onderschept slim de pass. Roche bereikt de bal nog maar net als eerste. Roche draait met de bal, schiet en ... Jordan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejbidi - Hello Kitty 0:1

20e minuut.
Manojlovic probeert naar een medespeler te passen. Daar is Səfixanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Səfixanov met een sublieme pass. Roche rent richting de bal. Roche draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Taihao bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeziński is nu in balbezit. Taihao onderschept slim de pass. Taihao geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Jara rent richting de bal. Pimek is nu in balbezit. Jara begaat een overtreding. Jara krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Daar is Jara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manojlovic geeft de bal voor. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ejbidi 58%, Hello Kitty 42%.
Ejbidi - Hello Kitty 0:1

50e minuut.
Al-Makajid raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bulthuis komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Manojlovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Biernacki is nu in balbezit. Manojlovic verovert de bal door een tackle van achteren. Manojlovic passt de bal in één keer door. Səfixanov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ejbidi - Hello Kitty 0:2

71e minuut.
Milewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Manojlovic rent richting de bal. Manojlovic geeft de bal voor. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Latfayah is nu in balbezit. Latfayah geeft de bal voor. Daar is Łukasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roche bereikt de bal nog maar net als eerste. Roche haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ejbidi 64%, Hello Kitty 36%.
Ejbidi - Hello Kitty 0:2