Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OMG Paris-Saint Germain
3D Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
23 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37.1 gemiddelde waardering 20.2
good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Soranno geeft een hoge lob. Johns bereikt de bal nog maar net als eerste. Johns geeft een lange en hoge pass. Mielecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Olkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - Paris-Saint Germain 1:0

10e minuut.
Mielecki speelt de bal door. Gică is nu in balbezit. Gică draait met de bal, schiet en ... Nadolny probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - Paris-Saint Germain 2:0

15e minuut.
Mielecki passt de bal in één keer door. Johns rent richting de bal. Johns geeft een hoge lob. Gică rent richting de bal. Gică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Wąsowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathnau schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rathnau krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Johns speelt de bal door. Sittmann probeert naar een medespeler te passen. Gică is nu in balbezit. Gică haalt uit met een fantastische trap. Olkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - Paris-Saint Germain 3:0

23e minuut.
Sittmann onderschept slim de pass. Sittmann geeft de bal voor. Maciaszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - Paris-Saint Germain 4:0

25e minuut.
Pajor geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sittmann met een snelle inworp. Kiełkowski is nu in balbezit. Kiełkowski geeft de bal voor. Olkiewicz bokst de bal weg.

26e minuut.
Wąsowicz is nu in balbezit. Kiełkowski onderschept slim de pass. Duchewicz is nu in balbezit. Kiełkowski is nu in balbezit. Kiełkowski haalt uit met een fantastische trap. Olkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - Paris-Saint Germain 5:0

38e minuut.
Kiełkowski onderschept slim de pass. Kiełkowski geeft de bal voor. Nadolny is nu in balbezit. Kiełkowski onderschept slim de pass. Kiełkowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
van den Velden rent richting de bal. van den Velden passt de bal in één keer door. Mielecki is nu in balbezit. Mielecki haalt uit met een fantastische trap. Olkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Fagas passt de bal met de wreef. Johns met een sublieme pass. Daar is Duchewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski haalt uit met een fantastische trap. Olkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Rathnau passt de bal in één keer door. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski met een sublieme pass. Sittmann is nu in balbezit. Sittmann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OMG 18%, Paris-Saint Germain 82%.
OMG - Paris-Saint Germain 5:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johns met een snelle inworp. Wąsowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełkowski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - Paris-Saint Germain 6:0

47e minuut.
Kiełkowski passt de bal in één keer door. van den Velden rent richting de bal. van den Velden speelt de bal door. Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann geeft een hoge lob. Paal!

56e minuut.
Fagas heeft problemen om de bal te vangen. Johns is nu in balbezit. Johns probeert naar een medespeler te passen. Maciaszczyk is nu in balbezit. Gică verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Johns kopt de bal weg. Kiełkowski rent richting de bal. Duchewicz rent richting de bal. Kiełkowski onderschept slim de pass. Kiełkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - Paris-Saint Germain 7:0

64e minuut.
Daar is Sittmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van den Velden rent richting de bal. van den Velden passt de bal in één keer door. Rathnau rent richting de bal. Rathnau geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Mielecki de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Maciaszczyk rent richting de bal. Gică verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełkowski draait met de bal, schiet en ... Olkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - Paris-Saint Germain 8:0

74e minuut.
Kiełkowski onderschept slim de pass. Kiełkowski passt de bal met de wreef. van den Velden bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Velden speelt de bal door. Sittmann geeft een hoge lob. Olkiewicz bokst de bal weg. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - Paris-Saint Germain 9:0

79e minuut.
Negruţ geeft de bal voor. Pajor kopt de bal weg. Daar is Maciaszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gică is nu in balbezit. Gică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OMG - Paris-Saint Germain 10:0

83e minuut.
Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajor passt de bal in één keer door. Várallyay geeft een lange en hoge pass. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OMG 15%, Paris-Saint Germain 85%.
OMG - Paris-Saint Germain 10:0
OMG