Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paris-Saint Germain OMG
Normal Tactiek kuku1
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 36
slecht Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Cole met de inworp. Sittmann geeft de bal voor. Maciaszczyk kopt de bal weg. Johns bereikt de bal nog maar net als eerste. Johns geeft een lange en hoge pass. Olkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Maciaszczyk onderschept slim de pass. Maciaszczyk passt de bal met de wreef. Fagas rent richting de bal. Johns rent richting de bal. Johns geeft een hoge lob. Olkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Várallyay rent richting de bal. Várallyay haalt uit met een fantastische trap. Olkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris-Saint Germain - OMG 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Przybysz de bal. Przybysz passt de bal met de wreef. Duchewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Várallyay onderschept slim de pass. Várallyay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Várallyay geeft een hoge lob. Maciaszczyk onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Johns neemt de hoekschop. Gică maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gică is nu in balbezit. Gică draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Doeltrap. Olkiewicz trapt de bal weg. Sittmann kopt de bal weg. Várallyay bereikt de bal nog maar net als eerste. Várallyay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cole passt de bal met de wreef. Taisne is nu in balbezit. Taisne passt de bal met de wreef. Várallyay rent richting de bal. Várallyay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Przybysz passt de bal in één keer door. Sittmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sittmann passt de bal zonder na te denken. Várallyay is nu in balbezit. Várallyay geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Taisne is nu in balbezit. Taisne speelt de bal door. Nadolny rent richting de bal. Várallyay onderschept slim de pass. Várallyay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sittmann met een sublieme pass. Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Várallyay verovert de bal door een tackle van achteren. Várallyay haalt uit met een fantastische trap. Olkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris-Saint Germain - OMG 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris-Saint Germain 67%, OMG 33%.
Paris-Saint Germain - OMG 0:2

61e minuut.
Taisne is nu in balbezit. Taisne geeft de bal voor. Várallyay bereikt de bal nog maar net als eerste. Várallyay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris-Saint Germain - OMG 0:3

66e minuut.
Przybysz geeft een hoge lob. Cole is nu in balbezit. Cole geeft de bal voor. Várallyay bereikt de bal nog maar net als eerste. Várallyay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Stypuła met een snelle inworp. Przybysz rent richting de bal. Przybysz geeft de bal voor. Cybulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris-Saint Germain - OMG 1:3

74e minuut.
Miąskiewicz geeft een hoge lob. Taisne rent richting de bal. Gică rent richting de bal. Várallyay is nu in balbezit. Várallyay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Olkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Taisne kopt de bal weg. Gică rent richting de bal. Gică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris-Saint Germain - OMG 1:4

85e minuut.
Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Várallyay verovert de bal door een tackle van achteren. Várallyay probeert naar een medespeler te passen. Gică is nu in balbezit. Gică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris-Saint Germain - OMG 1:5

86e minuut.
Johns raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dürst komt het veld opgelopen. Hawryszczak speelt de bal door. Przybysz heeft problemen om de bal te vangen. Duchewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică is nu in balbezit. Gică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris-Saint Germain 60%, OMG 40%.
Paris-Saint Germain - OMG 1:5
OMG